quote:Orijinalden alıntı: Dé Souza quote:Orijinalden alıntı: texas11111 oyunun korsan mı? yok crysis çok iyiymiş
yazık günah yapmayın dicem ama DAYANAMICAM ŞİMDİ GÖRDÜM KONUYU POAHAHAHAHAHAHSD PAOAAHAHHAHAAH YOK CRYSIS = İŞTE BİZİM EFSANE SLOGANIMIZ ARTIK
efsane konuyu bende yeni gördüm şimdiye kadar niye görmemişim hayret. konuyu açan arkadaş ulan klavyem kırılsaydıda yazmaz olaydım demiştir heralde artık
Gerçekten efsane.Böyle durumlarda foruma "acil" koduyla başlık açılmalı.Nimetten herkes yararlanmalı.Sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün dostum
quote:Orijinalden alıntı: Technics Yeni çıkacak Crysis'in giriş demosuna 1-2 korsan koyarlar artık bu kadar emekten sonra 2. yi oynamaya başlamamış henüz.Sorardı yoksa onu da
quote:Orijinalden alıntı: AXU quote:Orijinalden alıntı: Technics Yeni çıkacak Crysis'in giriş demosuna 1-2 korsan koyarlar artık bu kadar emekten sonra 2. yi oynamaya başlamamış henüz.Sorardı yoksa onu da yok 2 değil crysis
quote:Orijinalden alıntı: HeartBreakerMan quote:Orijinalden alıntı: AXU quote:Orijinalden alıntı: Technics Yeni çıkacak Crysis'in giriş demosuna 1-2 korsan koyarlar artık bu kadar emekten sonra 2. yi oynamaya başlamamış henüz.Sorardı yoksa onu da yok 2 değil crysis