Şimdi Ara

crysler 300 m deneyimi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crysler 300 M modeli araç almayı düşünüyorum.ancak araçlar en az 150000 km. civarında.kronik bir arızası oluyor mu,lpg ile sorun yaşatıyor mu,bakımları ne aralıklarla yapılıyor? bilen,tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• cryslerin ürettiği en güzel araçlardan biri.
    tabi yüksek km de olması ve çok yakması gibi özellikleri dezavantaj.
    alırken iyi kontrol ettirmek lazım.
    kronik arızası yoksa alınır binilir.
    bakım aralıklarını tam bilmiyorum ama illa ki sanayide anlayanını bulursunuz(büyük şehirlerdeyseniz)
  • Evet, yorumları, özellikle aracı kullanmış olanlardan ben de bekliyorum. Yalnız yakıt konusunda lpg ile, uzun yol ağırlıklı kullanmak üzere alınacaksa, korkulacak yanı yok. Büyûk motor orantısal plarak çok yakmaz, bu bir Yurdum insanı mitidir. 98 stratus kullandım.300M'de kronik sorun yok bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wallahi 300cc'den daha güzel bir yol tutuşu ve sürüş konforu var..tabi güncel 300 kasasını kullanmadım..bnm sürdüğüm benzinliydi..iyi gidiyordu bir mercedes s class konfor ve sürüş deneyimi var..ama illa alıncaksa artık teknoloji gelişti araca muhakkak ekspertiz durumu yaptırın..belli bir ücret karşılığı boya kaza değişen vs hepsi çıkıyor..akabinde motor ömrüde..
  • Bu araçların motoru bitmez kolay kolay..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.