MU ONLİNEDE 274 lvl blade knight çarım var. Elimde de Crystal of destruction diye bir beceri var 220 lvlde okunuyor ama ben bir türlü okuyamadım. Ne yapmam lazım. Becerilerimde öyle bir büyü yok.
3 Nesil olmadigin icin kullanamazsin Skil Tree skillerindendir season4 versionunda geldi 3 nesil olacaksin daha sonra master level kasarak A harfini basarak Skil agacini dolduracaksin o zaman tam randimanli calisir o skil
Peki benim lvlimde kaç beceri okuyabilirim.
Çarımdaki beceriler şöyle:
Death Stab Rageful Blow Twisting Slash Swell Life Slash
Bunlardan baska okuyabilecegim beceri var mı?
Swaash Of Destruction Skilli s4 skili sordugun skil Greater Fortitude Patlama skili Cresent Moon Slash Castle Skili CS KULLANBİLİRSİN SADECE dEATH sTAB Sok cıkar diom ben buna Rageful Blow Kavaya atiyorsun yere dusuyorya iste o bu Twisting Slash Döner :D bu skilde
Bunun Gibi 8 Tane daha var onlarda karekterin kullandigi silahlarin skilleri sheeld skili benim bildigim bunlar baskada yok sanirim
Son kez bir şey soracağım.
Elf karakter açtim ve savunma amaçlı yani destek için kasacağım. Bunun için stabları nasıl dağıtmam gerekiyor?
enerji kasarsan karekter def buf atarsin agilirty kasrsan karekter kendi kasar.
Sonunda beceriyi açabildim. Malon'dan görev alıp yaptıktan sonra açılabildi.
Bu görev sonucunda 5 olan beceri puanı 6' ya çıktı ve arada geçirmiş olduğum levellerin de puanları topluca verildi. Combo açılarak patlama vuruşu geldi.
Elimde decoration ring var ve 30/30 iken simdi 0/30 olarak gözüküuor ve tamir edilmiyor. ekranın sag kösesinde de yarısı kırmızı olmus bir yüzük silüeti beliriyor. 3 özelliği bulunmakta ve bunları halen kullanma sansım var mı yoksa yüzügün ömrü bitik mi?
bk shop yani demircide tamir yaptir kendin tamir edemezsin artik demirci %100 eder tamir
tamir nasıl yapılacak satıs magazası acılıyor yanlıslıkla satmayalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme