Şimdi Ara

Cs 1.5 - 1.6 - Source Tüm skinleriniz Değişsin...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şimdi vereceğim Sitede Silahlarınızın,C4'Ünüzün,Granedeleriniz'in yani herşeyinizin şeklini değiştirebiliyorsunuz

Web Site :www.fpsbanana.com

Sitede Üst Köşede Skins yazısına tıklıyoruz Ardından sağ tarafta istediğiniz oyunun skinini bulabilirsiniz Counter-Strike yazan yer ise hem 1.5 hem 1.6 skinleri içindir...İndirdiğiniz dosyaların içinden çıkan(örneğin)w_awp,p_awp,v_awp dosyalarını Bilgisayarım>Yerel Disk C>SİERRA>Half Life>Counter Strike>Modelsler bölümüne atabilirsiniz...

Skini Beyenmeyip eski haline getirmek isterseniz..Yeni skin dosyalarını Models'lere Koymadan Önce Dosyaların Bir Yedeğini Alın...

İyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prox^x -- 15 Mart 2008; 15:04:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Prox^x

Arkadaşlar Şimdi vereceğim Sitede Silahlarınızın,C4'Ünüzün,Granedeleriniz'in yani herşeyinizin şeklini değiştirebiliyorsunuz

Web Site :www.fpsbanana.com

Sitede Üst Köşede Skins yazısına tıklıyoruz Ardından sağ tarafta istediğiniz oyunun skinini bulabilirsiniz Counter-Strike yazan yer ise hem 1.5 hem 1.6 skinleri içindir...İndirdiğiniz dosyaların içinden çıkan(örneğin)w_awp,p_awp,v_awp dosyalarını Bilgisayarım>Yerel Disk C>SİERRA>Half Life>Counter Strike>Modelsler bölümüne atabilirsiniz...

Skini Beyenmeyip eski haline getirmek isterseniz..Yeni skin dosyalarını Models'lere Koymadan Önce Dosyaların Bir Yedeğini Alın...

İyi oyunlar...

daha öncede verilmişti hatta ben vermiştim yinede işe yarar

• tesekkurLer
  • no_exam görseydim koymazdım,ama yinede gerilerde kalmış iyi oldu buSirhard teşekkürler
  • Eyvallah
  • Saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prox^x

no_exam görseydim koymazdım,ama yinede gerilerde kalmış iyi oldu buSirhard teşekkürler

önemli değil dostum yardım için saol
  • saol
  • Teşekkürler İlginize
  • Teşekkürler Siteyi biliyordum yinede düşünmen yeter...
  • SaolasınGeçen Gün Böyle bir mesaj görmüştüm aklıma geldi o sırada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.