Şimdi Ara

Cs 1.5 Movie yapımıyla ilgili ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba arkadaşlar .Cs 1.5 de güzel bir movie hazırlamak istiyorum .Elimde birçok Hltv de bulunan güzel görüntüler var ama bu dosyalar .dem uzantılı..Media playerda izleyebileceğim bi dosya haline getirebilirmiyim bunları ? yada bu Hltv deki görüntüleri nasıl movie haline getirebilirim ?

Güzel efektler , arkaya fon müziği koyabileceğim bi hale getirmek istiyorum.Bu konuda eminimki tecrübeli arkadaşlar vardır Yardımcı olursanız sevinirim .Şimdiden TşkLer..

• gerekenler

1- fraps
    2-UleadVideoStudio

fraps ile demoları video olarak cekeceksin sonra ulead ile düzenleyebilirsin
  • öncelikle sağolasın.Yalnız frapsla oyun içinde direk videoyu çekemedim . Hem oyun kasıyo hemde kayıtta bi sorun oluyo . Ama Hltv leri bu programla çekip media playerda izleyebildim . eyw dostum.
  • Evet frapsda sorun oluyor.Onun yerine 'gamecam' kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 29 Ekim 2008; 12:47:37 >
  • fraps maksimum 30 saniye çekiyo ve çekim kaliteside pek iyi değil . Gamecamda var fakat gamecam ı kullanabilmek için serial gerekli .serial konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar Pm atarlarsa yada başka önerilerde bulursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet_06_92

fraps maksimum 30 saniye çekiyo ve çekim kaliteside pek iyi değil . Gamecamda var fakat gamecam ı kullanabilmek için serial gerekli .serial konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar Pm atarlarsa yada başka önerilerde bulursanız sevinirim.

Banada lazım oldu. Peki başka bir program yok mu?
  • Full surum fraps ısteyen pm atsın msn den yolluyım.
    Vıdeo yapmak ıcınde ılk olarak o hltv kayıtlarının ısımlerını bır kagıda yaz.
    Sonra hepsını half lıfenın ıcınden kes cstrıkenın ıcıne kopyala
    Sonra sırasıyla playdemo xxx yada viewdema xxx dıye yaz.Demo kayıtları oynamaya baslar.Istedıgın yerı kaydedersın
  • gamecam tercih edin bence. fraps kadar kasmaz ve kullanımı da kolay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.