Şimdi Ara

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
0
Favori
163.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

------------------------------------------------

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Bana göre güzel fraglar değilmi

• Hüseyin fraglar süper TurkishPlayboy clanda son durum nasıl ?
  • benim öyle bi frag vardı ice da 22 ye 0 bulursam koyarım
  • Adaş bir tane buldum arşivimden 22-1 ice frag 22-0'larım da var ama arşiv karışık bulamıyorum . Buldukça koyarım

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.dRe` -- 9 Aralık 2008; 14:40:02 >
  •  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]
  • SS'e gellll....Rapid3 ve Kaming size inat herkese dağıtıyorum bu ssi...

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

SS'e gellll....Rapid3 ve Kaming size inat herkese dağıtıyorum bu ssi...

1 El Almışlar

Bu DHKT li lerde Amma Bıçak Yiyor Caniim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stahli -- 13 Aralık 2008; 19:46:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kamikaze00

Bu DHKT li lerde Amma Bıçak Yiyor Caniim

Yer : Terorist base
    Bıçaklana : Terorist

Adamın AFK olduğunu anlatmaya gerek var mı?
  • yok base bekliyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

SS'e gellll....Rapid3 ve Kaming size inat herkese dağıtıyorum bu ssi...

Partye bak be keşke bnde orda olsaydım

• 1.5'den kalan bazı ss'lerim

• Canı Kestiğim Günü Unutma Ümit SS Ler Duruyor Bu Konuda..
  • AFK iken adam kesen bizden değildir...
  • Ben Canı AFK İken Kesmedim

• Eski nickimden eski bir SS'im

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Kesin adamların çoğu afkdir

• Hüseyin O Nasıl Bir Görüntü 2.Dünya Savasından Çıkma Resim Neden İyi Olmadığını Şimdi Anlıyorum
  • Sıcak bir SS

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.