Arkadaslar sorunlarım bitmiyor malesefoyundayken alt tab yapınca siyah ekran kalıyo.sadece cs de yapıyo ama.çözümünü bilen varmı acaba?
Kardeş Cs cozunurluk le Masaustu cozunurlugunu aynı yap düzelicektir buyuk ıhtımal kolay gelsin kardeş =D
Bence sorun Direct3D render sisteminden kaynaklanıyor, Cs16 da OpenGl yapmayı dene video ayarlarından.
quote:Orijinalden alıntı: RemagX Bence sorun Direct3D render sisteminden kaynaklanıyor, Cs16 da OpenGl yapmayı dene video ayarlarından. opengl zaten kardes ?D sadece cs de yapıyo of sinir oldum ?D
Vista`dan kaynaklanıyor o olay bazen oluyor bazen olmuyor CTRL-ALT-DELETE yapman lazım masaüstüne dönebilmen için
quote:Orijinalden alıntı: FATAL1TY` Vista`dan kaynaklanıyor o olay bazen oluyor bazen olmuyor CTRL-ALT-DELETE yapman lazım masaüstüne dönebilmen için evet vistadan da kalıcı bi çözüm yok mu
quote:Orijinalden alıntı: Sylar. quote:Orijinalden alıntı: FATAL1TY` Vista`dan kaynaklanıyor o olay bazen oluyor bazen olmuyor CTRL-ALT-DELETE yapman lazım masaüstüne dönebilmen için evet vistadan da kalıcı bi çözüm yok mu Valla bende bu aralar olmuyor bazen yapıyor yani aklı eserse sık sık olmuyor
quote:Orijinalden alıntı: AksakRiTim Ben de vista kullanıyorum steamde böyle bir sorun yokken; ns de aynı sorun bende de var çözümü buldum alt ctrl del yapıp görev yöneticisini acıp masaüstüne geliyorum artık uauhuhqehueq
quote:Orijinalden alıntı: Sylar. quote:Orijinalden alıntı: AksakRiTim Ben de vista kullanıyorum steamde böyle bir sorun yokken; ns de aynı sorun bende de var çözümü buldum alt ctrl del yapıp görev yöneticisini acıp masaüstüne geliyorum artık uauhuhqehueq Bende buldum; alt+tab yapıp oyun açılmayınca alt ctrl del yapıp görevi sonlandırıyorum sonra yeniden giriyorum artık ...Neyse hiç yoktan iyidir
quote:Orijinalden alıntı: AksakRiTim quote:Orijinalden alıntı: Sylar. quote:Orijinalden alıntı: AksakRiTim Ben de vista kullanıyorum steamde böyle bir sorun yokken; ns de aynı sorun bende de var çözümü buldum alt ctrl del yapıp görev yöneticisini acıp masaüstüne geliyorum artık uauhuhqehueq Bende buldum; alt+tab yapıp oyun açılmayınca alt ctrl del yapıp görevi sonlandırıyorum sonra yeniden giriyorum artık ...Neyse hiç yoktan iyidir Bence cs oynarken diğer herşeyi kapatın performansınız artıcakdır
(Oyun oynarken) Gereksiz servis ve yazılımları kapatan Game Booster var, ücretsiz yazılımdır, bir deneyin bakalım
quote:Orijinalden alıntı: RemagX (Oyun oynarken) Gereksiz servis ve yazılımları kapatan Game Booster var, ücretsiz yazılımdır, bir deneyin bakalım Öyle bir sorun olsa Steam oyunumda da olurdu sanki neyse son çözüm ctrl alt del masaüstü felan ..
quote:Orijinalden alıntı: RemagX Bence sorun Direct3D render sisteminden kaynaklanıyor, Cs16 da OpenGl yapmayı dene video ayarlarından. Tam terside olabilir bence denenmesi lazım
quote:Orijinalden alıntı: RemagX (Oyun oynarken) Gereksiz servis ve yazılımları kapatan Game Booster var, ücretsiz yazılımdır, bir deneyin bakalım Kardeş , program çok iyiymiş.Sistemi büyük ölçüde rahatlatıyor.Bende tavsiye ederim herkeze.
arkadaşlar bende buna benzer bi sorun var alt + tab yapınca normal masa üstüne geliyor , yalnız cs ye tekrar geri döndüğüm zaman siyah ekran geliyor , çözümü ne olabilir. (Böyle olunca devamlı görev yöneticisinden Cs'yi Sonlandırıyorum ama bu olaydan çok sıkıldım bilen birisi var ise yardımını bekliyorum)