Şimdi Ara

[CS 1.6] (İP: 46.20.13.241) | ZOMBİE ESCAPE SERVER! | [TR] İLK & TEK!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
21.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba Değerli Forum Sakinleri , Öncelikle Biraz Bizi Tanımayanlara Kendimizi Tanıtmak İsterim. Biz ZEYBEK # Clan Ailesi Olarak , 2008 Yılından Bu Yana Siz CS 1.6 Oyuncularına Keyifli Bir Oyun Ortamı Sunmayı Amaçlayan , TR'de İlkleri Yaşatmayı Amaç Edinmiş Bir Oyuncu Topluluğuyuz. Bizler TR'de Zombie Modda İlkleri Yapmış Bir Server Olarak Yine TR'de Bir İlki Gerçekleştiriyoruz! | ZOMBİE ESCAPE [Zombilerden Kaçış] | Modunu TR'de İlk Kez Sizlere Sunuyoruz.

Zombie Escape Modu Nedir?

Zombie Escape Modundaki Amaç : "KAÇMAKTIR" , Evet Yanlış Duymadınız , Kaçmak. Bu Modda Amacımız , Bu Moda Özel Yapılmış Haritalardaki Engelleri Seri Bir Şekilde Aşarak , Gerektiğinde Takım İşi Yaparak , Yardımlaşarak Zombielerden Kaçmak ve Haritanın Sonuna Ulaşıp , Kurtulmaktır. Her El İlk 20 Saniye Herkes Sabit Durur ve Zombielerin Seçilmesi Beklenir , 20 Saniye Sonunda Zombieler Seçilir , İnsanlar Kaçmaya Başlar ve 15 Saniye Sonra Zombieler Serbest Kalır ve İnsanları Kovalamaya Başlar.

Zombie Escape Püf Noktaları

1) Tecrübe : Herşeyden Önce Tecrübe Edinmek En Büyük Avantajdır. Haritalara Nekadar Aşina Olursanız Okadar Rahat Bir Şekilde İlerler , Yolunuzu Bulursunuz.

2) Yaratıcılık : Yaratıcılık En Büyük Yardımcınız... Yaratıcılığınızı Kullanarak , Bir Yerde Takıldığınızda Bunu Avantaja Çevirebilirsiniz. Herkes Aynı Yolu Kullanırken Siz Farklı Yollar Yaratabilirsiniz..

3) Yardımlaşma : Yardımlaşarak Hayatta Kalma Şansınızı Artırın ve Dost Edinin! Bencillik Bu Modda En Kötü Şey.. Çünkü Bir Elde Yardımına Muhtaç Olan Birisine Bir Sonraki El Sen Yardıma Muhtaç Kalabilirsin. Bunu Düşünerek Yardımlaşmayı Unutma! Ayrıca Yardımlaşmak Sana Dost Kazandıracaktır ve Takım Oyunu Yaparak Oyundan Daha Çok Zevk Alabilirsin!

Zombie Escape Modu Hangi Haritalarda Aktif?

Serverımızda 2 Mod Bulunmaktadır , ZOMBİE PLAGUE & ZOMBİE ESCAPE , Fakat 2 Mod Aynı Anda Kullanmıyoruz , Belirli Maplerde Zombie Plague , Belirli Maplerde Zombie Escape Modu Çalışır. Bunlar Şu Şekilde Ayrılır.

"ze_" ile Başlayan Tüm Haritalarda => ZOMBİE ESCAPE Modu Oynanır.
    "zm_" ile Başlayan Tüm Haritalarda =>ZOMBİE PLAGUE Modu Oynanır.

Server & İletişim Bilgileri

Server İP Adresi : 46.20.13.241 [No-sXe]

Server Sitemiz : ZEYBEK # Zombie Server Clan Sitesi
    Clan Sitemiz : ZEYBEK # Clan Cs 1.6 Zombie ve Pro Public Sunucuları

Server Yetkili İletişim [SKYPE] : ZEYBEK.Emre - immortal_1

Bu Yepyeni Modu Mutlaka Deneyin , Zaten 1 Kez Denediğinizde Birdaha Bırakamayacaksınız Tadı Hep Damağınızda Kalacak Gelin Bu Heyecanı , Adrenalini Hep Birlikte Yaşayalım

• Klan'ı 2008 yılından beri tanırım. Gayet güzel yönetiyorlardı. Şimdi nasıl bilmiyorum.

Ben CS source de ze oynuyordum. CS 1.6 da nasıl merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet Zevkli Oluyor Bekleriz Denemeye :)
  • Serverde ze maplarından çok zm mapları oynanıyor.. Bence zm maplar kaldırılsa çok iyi olur.

• ze_ genelde gece açıyoruz , gece daha zevkli oluyor :)
  • Hmm o zaman gece girerim bende.

Ha unutmadan pro sunucunuzda çok fazla gereksiz admin var. Geçen 10-1 skor yaptım, admin hemen banlansınmı diye oyladı. Allahtan oyuncularınız kaliteli, sonuç red çıktı .
  • o gereksiz voteban kullanımını öğrendik ve gereksiz kullananların yetkileri alındı. Malum biz insanlara önyargıyla yaklaşmıyoruz , önce güveniyoruz böyle birşey yaşandığında gereğini yapıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana güvenmeyeceksiniz de kime güveneceksiniz. 2008 den beri serverinizdeydim. 1 yıllık admindim.. Şimdiki adminler beni tanımadığı için voteban yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 9 Temmuz 2013; 21:55:15 >
  • Sizin admin yapacagınız adamlar da bu kadar olur ! Zombie escape modunda benim yüzünden helikoptere binemediği için BANLADI ? Adminin ismi : ZEYBEK # HaciHoca.

Ya yuh diyorum gerçekten. YUH.
  • İstediğin kadar k*çını yırt. Karalamalarına cevap alamayacaksın artık. Boşuna uğraşma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEYBEK.Emre

İstediğin kadar k*çını yırt. Karalamalarına cevap alamayacaksın artık. Boşuna uğraşma :)

2 yüzlüsün işte.
  • ahahah çekememeye sonver , anten takmayı dene
  • Çekemeyen mi ? Sizin neyinizi çekemeyeyim ? 2-3 aydır serverinizdeyim,hiç bir kere oyunda olduğunu görmedim ? BEdava slotluk daha ne diyebilirim ? HErkez oylama yapıyor.
  • Yav halamı konuşuyosun git başka knouları baltala hadi abisi...
  • Counter Strike Serisinin bütün server konularına bak mesajım yok . Sadece senin konuna yazıyorum ki benim gibi hata yapıp senin serverine girmesin !
  • Halamı cevap veriyorsun sen hadi başka kapıya be abim be...
  • Yaav heee heee

• ik değilsiniz bundan 3-4 yıl önce sourcede birsürü türk zombie escape serveri vardı şuan hepsi kapalı o ayrı konu
    ayrıca hangi mapleriniz var merak ettim paper escaper,slender gibi kaliteli maplar varsa gelebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lien- -- 26 Temmuz 2013; 8:53:19 >
  • gayet başarılı bir server.
  • Lien- kullanıcısına yanıt
    Hocam , bak kendiniz söylüyorsunuz , 3-4 yıl önce source'de vardı diyorsunuz , biz CS 1.6'da bu modu yapan ilk serverız. Daha önce cs 1.6 Serverda gördüysen gel göster ya da söyle , lütfen daha dikkatli olalım birşey idda edeceksek. Ayrıca şuan için Escape moduna ara verdik , sebebi 1-2 hatası olması düzeltince tekrar ekleyeceğiz. server çökmeleri yaşanıyordu düzeltilince tekrar eklenecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.