Cs 1.6 v7 yaz cıkar Ultima Strike sitesi link vermek yasak k.bakma bu kadar yeter bide v26 patch yuklicen o kadar ha bi sXe
quote:Orjinalden alıntı: AksakRiTim Cs 1.6 v7 yaz cıkar Ultima Strike sitesi link vermek yasak k.bakma bu kadar yeter bide v26 patch yuklicen o kadar ha bi sXe İlk cümleyi anladımda 2.cümleden birşey anladıysam arap olayım
quote:Orjinalden alıntı: kamasylar quote:Orjinalden alıntı: AksakRiTim Cs 1.6 v7 yaz cıkar Ultima Strike sitesi link vermek yasak k.bakma bu kadar yeter bide v26 patch yuklicen o kadar ha bi sXe İlk cümleyi anladımda 2.cümleden birşey anladıysam arap olayım Dogru diyorsun TÜrkçeyi katlemişim Ultima-Strike dan indir Cs 1.6 v7 yaz cıkar sonra yine aynı siteden v26 patch yaz cıkar sonra kullanıma hazır
quote:Orjinalden alıntı: AksakRiTim quote:Orjinalden alıntı: kamasylar quote:Orjinalden alıntı: AksakRiTim Cs 1.6 v7 yaz cıkar Ultima Strike sitesi link vermek yasak k.bakma bu kadar yeter bide v26 patch yuklicen o kadar ha bi sXe İlk cümleyi anladımda 2.cümleden birşey anladıysam arap olayım Dogru diyorsun TÜrkçeyi katlemişim Ultima-Strike dan indir Cs 1.6 v7 yaz cıkar sonra yine aynı siteden v26 patch yaz cıkar sonra kullanıma hazır Ha şimdi anladım
Olmadı ya 1-2 kez internetten oynadım şimdi gir diyorum inviable cd key diyor neden acaba sorunu nasıl çözeceğiz?
quote:Orjinalden alıntı: kamasylar Olmadı ya 1-2 kez internetten oynadım şimdi gir diyorum inviable cd key diyor neden acaba sorunu nasıl çözeceğiz? Geçmiş olsun..! counter oynayanların %46 bu durumla karşılaşıyor
quote:Orjinalden alıntı: ?_fb34_? quote:Orjinalden alıntı: kamasylar Olmadı ya 1-2 kez internetten oynadım şimdi gir diyorum inviable cd key diyor neden acaba sorunu nasıl çözeceğiz? Geçmiş olsun..! counter oynayanların %46 bu durumla karşılaşıyor Diğer geri kalanı nasıl oynuyor? Bir çözümü yokmu