Şimdi Ara

Cs 1.6 Opengl Hatası [ÇÖZÜM]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
69.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Kullanıcı Hesapları Denetim Ayarlarını Değiştir

İmleyi En Yukarı Çekin Ve Tamama Basın Burda İşiniz Bitti.

2- Cs 1.6 Üzerine Gel > Sağ Tık Yap > Özellikler > Uyumluluk > Bu Programı Yönetici Olarak Çalıştır.

Sorun Artık Bitmiştir.

Buda Olmuyorsa Ekran Kartınız Yanlılş Yüklenmiştir Yeniden Yükleyin

Ekran Kartının Modelini Bulma.

Başlat > Bilgisiyarın Üstüne Gel Sağ Tık Yap > Özellikler > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcı Burdan Bulup Tekrar Yükleyin.

Vidiolu Anlatım: 720P Ve Tam Ekranda İzleyin ,

http://www.youtube.com/watch?v=_DiPBQssvqE

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS 1.6 OpenGL Hatası Çözümü

CS 1.6 oyununu oynarken "OpenGL hatası" ile karşılaşıyorsan, bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsin:

• Grafik Kartı Sürücülerini Güncelle: Grafik kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin ol. Bunları üreticinin web sitesinden indirebilirsin.
    • Doğru OpenGL Sürümünü Seç: Bazı durumlarda, CS 1.6'nın çalışması için belirli bir OpenGL sürümüne ihtiyacı olabilir. Oyunun özelliklerinde OpenGL sürümünü kontrol et ve gerekirse daha eski veya daha yeni bir sürüme geç.
    • Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula: Steam kütüphanende CS 1.6'yı sağ tıkla ve "Özellikler"i seç. Ardından "Yerel Dosyalar" sekmesine git ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" düğmesine tıkla.
    • OpenGL Destekli Bir Grafik Kartı Kullan: CS 1.6'nın sorunsuz çalışması için OpenGL'yi destekleyen bir grafik kartına sahip olduğundan emin ol.
    • OpenGL DLL Dosyalarını Yeniden Yükle: OpenGL DLL dosyalarını yeniden yüklemek sorunu çözebilir. Bu dosyaları Microsoft'un web sitesinden indirebilirsin.
    • CS 1.6 Kurulumunu Kaldır ve Yeniden Yükle: Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, CS 1.6'yı kaldırmayı ve ardından en son sürümü yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Bu adımları uyguladıktan sonra CS 1.6 oyununda OpenGL hatasıyla karşılaşmayı bırakman gerekir. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için oyunun resmi forumlarını ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.