Şimdi Ara

Cs 1.6 Tuş Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, direk soruna geçmek istiyorum. W ve/veya A , S , D tuşlarına basınca 3. bir tuş işlemiyor. Mesela K tuşu mikrofonla konuşuyorum sadece W ile gidebiliyorum sağ sol yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• onun kombinasyon ayarları var ama nasıl yapılıyo inan bilmiyorum ... meseLa benim laptopta capraz yuruyemiyorum bilen biri yardım ederse ikimizede buyuk faydası olur
  • Kullandığın klavye girişinden dolayı 3 yada 4 tuş desteklemiyordur. Mümkünse usbden bağlamayı dene, aynı sorun varsa klavye tamamen değişmesi gerekir. Yenisini alacak olursan iyice araştırıp al, bu yüzden yeni klavye mi alınır ? Sadece cs oynuyorsan gerek olmaz o kadar, başka tuşlara atarsın ama diğer oyunlarda da olacağından yenisi gerekir.
    Laptop için yine araştırarak harici klavye alabilirsin, bu sorun yüzünden laptoplarda harici klavye kullananlar var diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 8 Mart 2010; 22:44:03 >
  • Bilgilerin için sağol ama, eski klavye'de de aynı sorunu alıyordum eski klavye normal girişli. Yeni klavye usb girişli klavyeden olduğunu sanmıyorum. Oyun içi bir problem olsa gerek bir arkadaşta şu sorunu alıyor W A yapıyor 2 ve f1 tuşu işlemiyor. 1 3 4 5 6 ... tuşları işliyor.
  • Oyunla alakası olamaz, klavyeden değilse anakart veya diğer parçalardandır. Araştırdığıma göre de bu sorunu yaşayanların geneli klavyeden olduğunu söylüyor, ben yaşamadım böyle bir sorun.
  • Bu sorun normalde bende yoktu az önce karşılaştım klavyeden kaynaklanmıyor oyun ayarlarını resetleyin düzeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.