Şimdi Ara

CS : CZ Bitti :P (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aranızdan bir çok kişinin "Ben uzun zaman önce bu oyunu aldım" yada "Zaten piyasaya çıkmıştı" dediğini biliyorum. Fakat elinizdeki betaları gerçek oyun diye oynayarak kendinizi avutmayı bırakabilirsiniz. Vivendi Universal Games ve Turtle Rock'ın birlikte geliştirdiği Counter Strike: Condition Zero, 23 Mart'ta tüm dünyaya dağıtıma başlanıyor. Dünyanın 1 numaralı online aksiyon oyununda artık evde tek başımıza oynayabileceğimiz bölümlerde olacak. Half-Life motoru üzerine inşa edilen Counter Strike'ın bu yeni sürümünde orman, çöl ve şehir içi bölümlerden oluşan tek kişilik oyunların yanı sıra kariyer moduda olacak.

Artık betaları bir yana bırakıp 1 ay daha bekleyebilirsiniz sanırım :)

Level Dergisi - Vogel Medya ve Yayımcılık San. ve Tic. AŞ, İstanbul Telefon: (212) 2971724 Faks: (212) 2971733
  • Aranızdan bir çok kişinin "Ben uzun zaman önce bu oyunu aldım" yada "Zaten piyasaya çıkmıştı" dediğini biliyorum. Fakat elinizdeki betaları gerçek oyun diye oynayarak kendinizi avutmayı bırakabilirsiniz. Vivendi Universal Games ve Turtle Rock'ın birlikte geliştirdiği Counter Strike: Condition Zero, 23 Mart'ta tüm dünyaya dağıtıma başlanıyor. Dünyanın 1 numaralı online aksiyon oyununda artık evde tek başımıza oynayabileceğimiz bölümlerde olacak. Half-Life motoru üzerine inşa edilen Counter Strike'ın bu yeni sürümünde orman, çöl ve şehir içi bölümlerden oluşan tek kişilik oyunların yanı sıra kariyer moduda olacak.

Artık betaları bir yana bırakıp 1 ay daha bekleyebilirsiniz sanırım :)

Bu yüzden menuleri beğenmedim ya da oyunu bitirdim demeniz normal başka söze gerek var mı bilmiyorum.

Vogel Medya ve Yayımcılık San. ve Tic. AŞ
    İstanbul Telefon: (212) 2971724 Faks: (212) 2971733

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CrowbarGod</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mellun</i>
    <br />ya bende gittim aldım cdyi ama bir bölümde bug var galiba.görev kurşun geçirmez camın arkasındaki vipi oldur diyor adam bekliyor camın arkasında ordan emir veriyor yaklaştırmayın,öldürün hepsini falan diyor ama işin ilginci hiç adam gelmiyor :) venedikte bir bölüm.sınırsız bomba alabiliyoruz.bomba alıp karşı köprüye atıyorum orda adamlar var patlıyolar falan sesler geliyor bazen et parçaları falan çıkıyor ama adamlar hiç gözükmüyor öyle duruyorlar vipte devamlı emir veriyor.2 saat köprüye bomba attım ordaki adamları öldürdüm ama bişey olmadı.belki belli bir adam öldürünce vipin yanına girebilirim dedim ama olmadı.
    magic sende burası nasıldı bendeki bug mı yoksa bir taktikmi var?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Aynı bug benim başımada geldi oyunu bitiren arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> O Bölüm Buglı ewt orda ben consolu açıp sv_gravity 100 yazmıştım ve camın arkasında duran adama göre sağ taraftaki demir kapının üstünden atlamıştım. bölümü öyle geçtim

• bende beta olduğu için bi iki bölüm oynayıp bıraktım, oyun hakkaten çok kötü bi ürü saçmalık var...
  • Güzel oyundu. Single modu zevkli olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingofFears

Güzel oyundu. Single modu zevkli olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.