Şimdi Ara

CS DROP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dol'ü chest kutularından çıkarabilirsiniz ama cs çıkmıyor heralde belki isiliondan çıkar ama araştırmak lazım + dol de dd çok az cs de hiç yok ama dd eksiğini helmetle giderir

+ varmı böyle karizma bi kalkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuub -- 13 Şubat 2007; 22:44:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ATSINAGI

slm
    benım tercıgım DOL (+6 ım var)
    bu oyunda en onemlı sey DD
    DOL bence dd ve arrow D ve HP + MP bonus ve pisco attack ile one cıkıyor.
    CS de defans az ama DD ile AD dısındakılere defans verıyo.Upgrade yapasrsan da resısıt verıyo.

ama dedıgım gıbı fazla defans HP ve DD bence daha onemlı wrr için
    suan DOL takında 1700 (ac 350) defan hatırı saıyılır bır rakam:)

Repel psychical attack ne işe yarar ?Çözemedim gitti yaw :S
  • CS nin dropu Isiloon Felankor ve Ultima dan cıkıo Beramusta Weiwuer clanı isiloon ve felankor kesiyor nadir olarak da CS cıkıo.CS nin pahalı olmasının sebebi az bulunması DOL ile chestten cıkar ama ikiside yerine göre değerli yani 3 4 asassian kovalıyorsa DOLu takıcaksın, Warrior Priest Archer Karakterlerinden damage yiyosan CS yi takıcan.Birde Dolu sadece warior ve priestler kullana bildiği için dahacok onlar tercih eder Mageler rogueler CS takar genelde çünki statları sadece CS takmak için uygundur birazda bunun için pahalı CS

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 13 Şubat 2007; 23:53:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

quote:

Orjinalden alıntı: ATSINAGI

slm
    benım tercıgım DOL (+6 ım var)
    bu oyunda en onemlı sey DD
    DOL bence dd ve arrow D ve HP + MP bonus ve pisco attack ile one cıkıyor.
    CS de defans az ama DD ile AD dısındakılere defans verıyo.Upgrade yapasrsan da resısıt verıyo.

ama dedıgım gıbı fazla defans HP ve DD bence daha onemlı wrr için
    suan DOL takında 1700 (ac 350) defan hatırı saıyılır bır rakam:)

Repel psychical attack ne işe yarar ?Çözemedim gitti yaw :S

demek istediği fiziksel atak yani warriorların bp lerin yada assassinlerin vurdugu gibi atacklardır... repel psychical attack ise bu atackları karşısındakine belirli oranda yansıtır

• Saolun
    Cs guzel az bulunan 1 kalkan
    dolde saglam ve daha ucuz
    alabiliosan 2sindende bulundurmak lazim
    BU arada +8 cs yi alamadim
    en son +8ii +8 hb ve +6 giga werdim yok dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffcan

Saolun
    Cs guzel az bulunan 1 kalkan
    dolde saglam ve daha ucuz
    alabiliosan 2sindende bulundurmak lazim
    BU arada +8 cs yi alamadim
    en son +8ii +8 hb ve +6 giga werdim yok dio

dun gece +6 cs ye teklif verdiler, Server olympia teklif aynen su sekilde idi

Glass belt / RAPTOR +8 / dual Warrior earring / dual ROC / 3 tane Warrior Pendant / Warrior Shell +7 SET

adam CS +6 icin dunyalari verirken +8 CS verilmez hele hele hb 8 filana imkansiz .

lakin kisiye teklifin su olursa = +1 iron necklace / +1 iron belt / giga +8 2h / DUAL ROC +1 gibi bir teklif vermelisinki adama cazip gelsin.

sahsen bana cs +6 icin verilen teklif cazip gelmedi. cunki baska bir arkadasta cs +0 var ona iron neck + iron belt teklif gelmis .

CS oyle bir itemki, cok dandik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 14 Şubat 2007; 8:56:36 >

• 1kere cs si olan 1 adam dd ye ihtiyaç duymaz çünkü cs spear ax club 50 werio yani bunu takan 1 insan zaten dd 25 i wardır deilmi? dd sini kafadan geri kalan def.ları cs den halletcek

bildiim kadarıyla cs isillion dan düşüor eskiden lesath dan düşüodu ama şimdi isillion dan düşüor bildiim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

1kere cs si olan 1 adam dd ye ihtiyaç duymaz çünkü cs spear ax club 50 werio yani bunu takan 1 insan zaten dd 25 i wardır deilmi? dd sini kafadan geri kalan def.ları cs den halletcek

bildiim kadarıyla cs isillion dan düşüor eskiden lesath dan düşüodu ama şimdi isillion dan düşüor bildiim kadarıyla

leaseth dan dusseydi 50 tane CS olurdu bende keske dusseydi .

CS dropu sadece ama sadece isilion da var . boss eventlerdeki isilioonlardan hic dustugunu gormedim ayrica. illaki abyss e cikip kesmekgerekiyor tabi 0 isilion dan 1 inden CS dropbu alinabilirse ne mutlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

1kere cs si olan 1 adam dd ye ihtiyaç duymaz çünkü cs spear ax club 50 werio yani bunu takan 1 insan zaten dd 25 i wardır deilmi? dd sini kafadan geri kalan def.ları cs den halletcek

leaseth dan dusseydi 50 tane CS olurdu bende keske dusseydi .

CS dropu sadece ama sadece isilion da var . boss eventlerdeki isilioonlardan hic dustugunu gormedim ayrica. illaki abyss e cikip kesmekgerekiyor tabi 0 isilion dan 1 inden CS dropbu alinabilirse ne mutlu

eskiden düşüordu ewt keşke düşse isillion dan da cs zor düşüo yani cs eskiden çok değerli olduu anlaşılmadı düşünsenize çoğu charlarda sword spear ax def. fp ler war ve bunlar 25-20 gibi werio ama cs 50

• CS'nin çok cazip olması ;

1: iyi bir defans vermesi
    2: rezistleri olması
    3: spear axe sword club gibi %50 hayriyetten defans vermesi

ve bunu takan bir priest kafasına dd takarsa cz de çok rahat korkusuz dolaşır .
    bu yüzden cs hala en gözde kalkandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

Bi Kere Siz Demişsiniz Cs ' DD Vermiyor MeseLa Bir Priestde +7 Cs Var +7Cs Var İse Kesin DD25 Fp ' de OLuryor.

ne alakası var?? millet csnin bonuslarını konusuo csde öle bi özellik yok tabi..dd 25 zorunlulugıu var??
  • CS nin en büyük özelliğinin 11 str verilerek asasların takabilmesiydi sanırsam yanılıyorsam düzeltin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.