Bildirim
Cs:Go 2.gün
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
0,17$'lık eşya çıkmış
düzenleme: hepsinin toplamı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 1 Temmuz 2014; 0:34:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LGR9
0,17$'lık eşya çıkmış
düzenleme: hepsinin toplamı
80 cent civarı diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 1 Temmuz 2014; 0:47:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kutuyu winter offensive sandım. doğru 0,81$ -
Yani boş geçtik he oyun bul dan oynuyorum sizce en çok bu eşyalar hangisinde çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huntsman bi 80 cent eder . Öbürü pek bişey etmiyor -
Up. -
Zengin olmayi falan mi planliyorsun :D Ne yani markete skinin ismini girip fiyatını öğrenmek çok mu zor -
Bu kutuların belirli bir süresi var mı ?
Bir süre sonra geçerliliğini yitirme ya da oyundan kalkma gibi bir durum?
Bende indirimdeyken oyunu almıştım şu ana kadar 2 3 para etmez skin çıktı galiba fade usp vs. bunların yanında winter offensive oluyor galiba kış saldırısı kutu çıktı. Ben bunu pazara koyamıyorum 30 gün market yasağı tarzı bişey var galiba. Açmam ya da trade etmem içinde 30 gün beklemem gerekiyor mu ?
Son olarak bununların keyleri düşüyor mu compt vs. gibi maçlarda ? Yoksa illa marketten almam mı lazım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 2 Temmuz 2014; 2:57:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TwinExist
Bu kutuların belirli bir süresi var mı ?
Bir süre sonra geçerliliğini yitirme ya da oyundan kalkma gibi bir durum?
Bende indirimdeyken oyunu almıştım şu ana kadar 2 3 para etmez skin çıktı galiba fade usp vs. bunların yanında winter offensive oluyor galiba kış saldırısı kutu çıktı. Ben bunu pazara koyamıyorum 30 gün market yasağı tarzı bişey var galiba. Açmam ya da trade etmem içinde 30 gün beklemem gerekiyor mu ?
Son olarak bununların keyleri düşüyor mu compt vs. gibi maçlarda ? Yoksa illa marketten almam mı lazım ?
Anahtar düşmüyor ya başkasından alacaksın yada parasıyla. Kutuların süresi yok ama market fiyatı değişebilir tabiki. -
quote:
Orijinalden alıntı: SevimliKedicik
Zengin olmayi falan mi planliyorsun :D Ne yani markete skinin ismini girip fiyatını öğrenmek çok mu zor
Planlarım arasında verdiğim 7.5 doları çıkarmak var ki zaten çıkar bunlar 1 dolardan fazla ediyor 2 günde 1 dolardan fazla eden şeyler çıktı hem böyle hediyeler çıkmasa emin ol kimsede böyle şevkle oynamak istemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X