Şimdi Ara

CS:GO BEDAVA İTEM (CSGOPOLYGON) DEPOSITSIZ WITHDRAW KANITLI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELLİKLE HERKESE YAZIMI OKUMAYA BAŞLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
    BUGÜN CSGOPOLYGON SİTESİNİN TANITIMINI YAPACAĞIM

CSGOPOLYGON(Tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz)
    PROMO CODE:QUANTUM1

Öncellikle belirtmek isterimki site herhangi bir deposit istemiyor.Size verilen Bedava coin ile herhangi bir skin alabilirsiniz.
    Siteye girdiğiniz zaman sizi şık ve sade bir ekran karşılıyor. Sağ üstte bulunan LOGIN yazısına tıklayarak alttaki Steam butonuna tıklıyoruz ve hesabımızla giriş yapıyoruz.

Ardından üst tarafda bulunan REDEEM CODE butonuna basıyoruz ve karşımıza çıkan PROMO CODE kısmına giriyoruz sizden HESAPINIZIN PRİME OLDUĞUNU onaylanmanız gereken bir küçük bir pencere açılıyor Activate with Loyalty Badge olan butona tıklıyoruz ardından PROMO CODE kısmına QUANTUM1 yazıyoruz.

NOT:Eğer have not Loyalty Badge tarzında hata ile karşılaşıyorsanız Make sure that the games for your steam account are not hidden by privacy settings kısmına tıklayarak hesapınızın bütün ayarlarını Herkese açık yapmanız gerekiyor.

Kodu girdikten sonra hesapınıza 500 coin geldi. Şimdi bu 500 coini oynayabileceğiniz oyun modları bunlar; Rulet , Match Betting , Dice , Crash

CS:GO BEDAVA İTEM (CSGOPOLYGON)  DEPOSITSIZ WITHDRAW KANITLI

İnanın biraz şans ile bakiyenizi 3000 coin yapabilirsiniz
    Withdraw butonuna geldiğinizde size marketi gösterecektir burdan sizin coin hangisine yetiyorsa çekebilirsiniz. Tabi çekmeyip daha çok katlamaya çalışabilirsiniz de.
    Neyse 3000 coin civari size en az 18.50 TL kazandırır.
    Ben bu 500 coin le 45000 coin e kadar katladım ve çektim. İnanın bu sağlam site size baya kar sağlayacak!
    İYİ OYUNLAR

ÖNEMLİ NOT

Eğer Türkiyeden giriş yapıyorsanız VPN ile giriş yapmanız gerekmedir.Telefonla giriş yapıyorsanız herhangi bir VPN sizin işinizi görebilir.Bilgisiyar ile giriş yapıyorsanız İninja Proxy VPN (Chrome eklentisi) tavsiye edebilirim.

WITHDRAW ÇEKME KANIT

• Selam dostum bu siteden hiç kartına para çektinmi acaba ?
  • TÜM CSGO BET SİTESİ LİSTE GÜNCEL 2020

https://csgobetx.wordpress.com/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.