Şimdi Ara

Cs go'da 100 fps az değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, asus gaming laptop aldım. i7700 hq işlemcisi var. gtx 1050 ekran kartı ve 16gb da rami bulunuyor. Cs go'da 90 110 arası fps alıyorum. Ethernet ile bağladım internetim 100mbit sınırsız. Bu değerler az değil mi? max_fps 0 da yaptım. Driverler güncel bilgisayarda sorun mu var acaba yoksa bu değerler normal mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bence de daha yüksek olması gerek, size önereceklerim ;

1. Laptop fişte olmalı zaten, yüksek performans seçili mi?
    2. Laptop dahili ekran kartını kullanıyor olabilir, onu nvidia denetim masasından cs go'yu ekleyerek harici ekran kartı kullanmasını sağlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 4 Mayıs 2017; 22:48:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Evet bence de daha yüksek olması gerek, size önereceklerim ;

1. Laptop fişte olmalı zaten, yüksek performans seçili mi?
    2. Laptop dahili ekran kartını kullanıyor olabilir, onu nvidia denetim masasından cs go'yu ekleyerek harici ekran kartı kullanmasını sağlayabilirsiniz

Hocam fiş takılı ve yüksek performans da seçili durumda. Bu nvidia'nın panelini açtım ama uygulama ekleyecek alanı bulamadım. Tarif etme şansınız var mı acaba?

• Cs go'da 100 fps az değil mi?

Şu bölümden CS GO'yu ekleyip entegre yerine, yüksek performanslı grafik işlemcisini seçip deneyin bakalım.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptım baktım. 90 120 arası oyundayken. Yüklenirken 300e kadar görüyor. ping yok. Ben monitör bağlamıştım oda full hd acaba ondan dolayımı yapıyor. Bu oyunu ben ssdye değilde hddye kurdum onun da etkisi olabilir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Hocam yaptım baktım. 90 120 arası oyundayken. Yüklenirken 300e kadar görüyor. ping yok. Ben monitör bağlamıştım oda full hd acaba ondan dolayımı yapıyor. Bu oyunu ben ssdye değilde hddye kurdum onun da etkisi olabilir mi acaba?

Onlarla alakası yoktur. Oyundayken GPU nun yüzde kaçının kullanıldığını gösteren uygulamalar var. Ona bi bakın, %99 çıkıyosa max performans alıyorsunuz demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygılı Vatandaş S kullanıcısına yanıt
    %60 ile %80 arası gidip geliyor hocam.

• gta 5 i açtım o da maksimum 60 fpsyi görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

%60 ile %80 arası gidip geliyor hocam.

Ekran kartını tam kullanmıyor veya kullanamıyor o zaman. Aynı testi bide CPU için yapın. Eğer CPU kullanımı %99 ve GPU kullanımı %60-80 ise işlemci darboğaz yapıyordur. Pek sanmıyorum ama gene bi deneyin, bakalım ne çıkacak

• Saygılı Vatandaş S kullanıcısına yanıt
    Hocam cpu kullanımı da %45'de ayrıca testi şöyle yaptım.

Laptopun ekranında youtubede şarkı çalıyor. hw monitör laptopun ekranında diğer monitörde oyun var o şekilde test ettim. Zorladım kısaca da gel gelelim bu fps niye düşük :( sıra hddde mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur.k -- 5 Mayıs 2017; 0:58:38 >
  • csgodaki fps değerleriniz gayet normaldir. youtubedaki baska videolari inceleyin anlarsiniz

• emreyusuf01 kullanıcısına yanıt
    Bence normal degil 950m ile 110 120 arasi takiliyor

sislerde en fazla 90a dusuyor en yuksekte 180 fpsyi gordum

bazen cs sikinti yapiyor gpuyu tam kullanmiyor
    İlk once oyun orjinal degilse yapabilir ben crackli kullandigim zamanlar 40 lara kadar dusuyordu fps

Eger orjinal ise oyunu silip tekrar yukleyin belki duzelir

oyunu ve windowsu guncel tutun her zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbl0000 -- 5 Mayıs 2017; 12:43:32 >
  • Olabildiğince tüm ayarların yüksek açıldığını belirtmiş videoyu yükleyen arkadaş. Sizin GTX 960M'den daha fazla fps almanız lazım, biraz oyunun ayarları ile oynayın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 5 Mayıs 2017; 12:59:47 >
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Böyle değil maalesef

• ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Driver sorunu olmasın ?
    CFG değiştirmeyi deneyin kullandığınız cfgde bir kod olabilir onu engelleyen.

Bende i5 7300 hq gtx1050 var cs go full ayarlar sadece dikey eşitleme ile onun altındaki kapalı 180-200 fps arası ölüm maçında kalabalık serverlarda
  • Hocam artık ağlama noktasına geldim. 1 ay önce bilgisayarımın anakartı yanmıştı gittim aynısından aldım salak mıyım neyim anlamadım.

Ya şimdi bu fpsleri de almamaya başladım oyun bildiğiniz ciddi anlamda kasıyor. 50 fpsye kadar düşüyor.

Bilinçli bir kullanıcıyım. Bilmediğim programları yüklemem, sitelere vs girmem. Tüm programlarım lisanslıdır vs.

Lütfen yardımcı olun

• ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Hocam ısınıyor mu pc ? Bir sıcaklıklara bakın eğer ısınıyorsa performans düşüklüğü ondan olur termal macun belki dandiktir vs eğer ısınma filan yoksa adım adım şunları yapın bakalım

1 - Windows 10 RedStone 2 Home x64 kurun.
    2 - Windows 10 güncelleyin.
    3 - Driverları ilk olarak Asusun sitesinden indirip kurun.
    4 - Driverları kurduktan sonra Driver Booster full sürümünü indirin güncel olmayanları güncellesin oyun bileşenlerini yüklesin.
    5 - Oyun DVR filan kapalı olduğundan emin olun.
    6- Nvidia geforce experienceden FPS limitini kapatın battery boostu kapatın Nvidia oyun kaydetme şeyini kapatın.

Bunları yapıp deneyin yine düşük FPS alırsanız servisle vs görüşün para iadesi alıp başka bir pc bakın derim. PC'yi iyi araştırdınız mı kullanıcılar ne yorum yapmıslar öğrenin belki kronik sorunu filan vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 16 Mayıs 2017; 15:32:58 >
  • Nvidia denetim masasında şu ayarları da yapın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.