Şimdi Ara

CS GO FPS SORUNU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ani fps düşmesi yaşıyorsan, 500'den 400'e de düşse o anlık takılma olabilir. Orda problem sayılar değil. İşlemci kaynaklı olmuştu bende. İ7 6700k 4.5 ghz'de çalıştığı halde hemde.

İşlemcin hakkında bilgim yok ama cpu downclock yapıyor olabilir mi? Atıyorum 4.0ghz'dan 2 ye düşme gibi. Bunu araştırsana bir.

Youtube'a işlemcini ve cs go sudden fps drops veya stuttering kelimeleriyle arat bakalım ne diyorlar. Ben 2 senedir oyun oynamadığım için ekstra yaptığım şeyleri hatırlamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blancow06 kullanıcısına yanıt
    Crown#8141

• Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    İşlemci değilde ekran kartı oc version nırmalde ama stock kart mhzsini kullanıyo

• Efe Civan NGIVP E kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının pek olayı yok cs'de. Ben baktımda baya konu çıktı. Youtube'da redditte felan. Bu cs değişik bir oyun ya. Hayvan gibi pc'de toplasan sıkıntı olabiliyor. Sen cpu işne odaklan.
    Craig Bartlettyoutube
    SOLVED: Ryzen FPS Drop, Audio Stutter, and Mouse Hitching
    https://www.youtube.com/watch?v=GhH5IsUCj7k&feature=youtu.be

Bunada bi bak istersen. Biz burdan zor çözeriz. Araştırarak kendin bulacan. Bu arada hile durumları devam mı? Ben oyunu bıraktığımda hangi takımın hilecisi iyise o kazanıyordu.

Hile çok denk gelmiyo

Benim arkadaşında benim sisteme çok yakın bi sistemi var o 300 den aşağı inmiyomuş

• Efe Civan NGIVP E kullanıcısına yanıt
    Aynı sistemlere sahip kişilerde durum değişebiliyor malesef. Bende araştırma yaparken 6700k 980ti sistemi olan bazı kişiler problem yok demişti. Ben işlemci voltajı ve ramlerle uraşıp çözmüştüm. Birde bu güç tasarruf modlarını kapamıştım biostan. Tabi elektrik sarfiyatı arttı. Bu arada realtek sürücüleri bile bu ani donmalara neden olabiliyor cs de haberin olsun. Sürücüleri tamamen kaldırıp tek tek bir kurmayıda dene. Ekran kartının ses sürücüsü varsa ve aynı anda realtek kuruluysa bu bile fps düşüşüne neden olabilir.Dediğim gibi kendin bulursun anca burdan zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 14 Haziran 2020; 22:23:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.