Bildirim
CS GO için G302 ? (2. sayfa)
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
2 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anladım, küçük kalabilir öyleyse.(Tabi eliniz boyutuna da bağlı.)
Denemeden almamanızı öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
Anladım, küçük kalabilir öyleyse.(Tabi eliniz boyutuna da bağlı.)
Denemeden almamanızı öneririm.
dediğim gibi hocam elim ne buyuk ne kucuk orta boyuta sahip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HeroCrafter
quote:
Orijinalden alıntı: AlphinE -
quote:
quote:
Bugün amazondan G303 sipariş ettim fakat bütçeniz kısıtlıymış G302 yerine Kinzu v3 almanız daha iyi olacaktır.
Sadece fps oyunları oynuyorum kinzu fps için uygunsa iyidir
Steelseries ekipmanları CS oyunlarını baz alarak üretir Kinzu v3'ü kullanan bir çok profesyonel oyuncuda var aklıma ilk gelen virtus prodan byali yakın zamanda zowie za13'e geçti sanırım ama kullanıyordu 1 ay kadar önce.
Kinzu v3'ün ne gibi özellikleri var ? Normal bir ev mouse'u Gibi Göründü ?
Önemli olan sensörü ve ergonomisi istanbuldaysanız bahçelievler gameesktraya gidip deneyebilirsiniz.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bugün amazondan G303 sipariş ettim fakat bütçeniz kısıtlıymış G302 yerine Kinzu v3 almanız daha iyi olacaktır.
Sadece fps oyunları oynuyorum kinzu fps için uygunsa iyidir
Steelseries ekipmanları CS oyunlarını baz alarak üretir Kinzu v3'ü kullanan bir çok profesyonel oyuncuda var aklıma ilk gelen virtus prodan byali yakın zamanda zowie za13'e geçti sanırım ama kullanıyordu 1 ay kadar önce.
Kinzu v3'ün ne gibi özellikleri var ? Normal bir ev mouse'u Gibi Göründü ?
Önemli olan sensörü ve ergonomisi istanbuldaysanız bahçelievler gameesktraya gidip deneyebilirsiniz.
izmirdeyim alırsam teknosadan almayı düşünüyorum.
-
Steelseries kinzu v2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
Steelseries kinzu v2
v2 mi v3 mü hocam ne farkı var v3 almayı düşünüyorum ? -
A4-TECH Bloody v3 nasıl bir mouse'dur ?
http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-bloody-v3-multi-core-gun3-gaming-mouse.html
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X