Şimdi Ara

Cs Go için mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elim büyük değil ayrıca hafif bir mouse ariyorum. Limitim 350 TL önerlerinizii bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mouse seçimi çok önemli. Yanlış bir seçim = bilek ağrısı + para kaybı. Bir kere günümüzde satılan 60-70 dolar ve üstü bandındaki mouseların %90 ı zaten belli bir kalitenin üstünde sensörler kullanıyor. Zaten çoğu klasik model yıllar içinde geçirdiği revizyonlarla her bakımdan top noktayı zorluyor. Dolayısıyla 3310'lu bir EC2-A ile PWM3366'lı bir G403 arasındaki sensör farkının gameplay'inize major hiçbir etkisi olmayacaktır. Olsaydı zaten şuan cs:go pro communitysinin büyük çoğunluğu (80+ pro player) Zowie mouse kullanmazdı. Dolayısıyla öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta mouse'un formu (şekli). Belki bilirsiniz genelde 3 farklı tutuş biçimi vardır. Palm, Claw, Fingertip. Uzun uzun yazmaya gerek yok gözlerimizi yormayalım aşağıya görselini atıyorum

Bu 3'ünden hangisine yakın bir tutuşunuz varsa ona göre mouse seçmelisiniz bu ilk dikkat edilmesi gereken nokta.

2. si diyelim ki, mouse'unuzu palm grip tipinde kullanıyorsunuz. Burda en çok tavsiye gelecek model muhtemelen Zowie EC serisi olacaktır. Ama mesela sadece şekil olarak değil, mouseları materyal kalitesi vs. açısından da değerlendirmelisiniz. Örneğin en basitinden eğer elleriniz çok terliyorsa EC serisini kesinlikle önermem. Çünkü dış kaplaması yok. Düz plastik olduğu için elleriniz terlediğinde hakimiyet çok büyük oranda kayboluyor. Bunun için atıyorum G403, Rival 300 veya Deathadder gibi en azından yan taraflarında rubber (kauçuk) kaplama olan modellere yönelmelisiniz.

Üçüncü bir nokta da şu; tabiki de bu yöntem bir mouse u alıp uzun süreli kullanmakla eşdeğer değil ancak, herhangi bir mediamarkt'ta veya İstanbul'da yaşıyorsanız eğer gaming ekipman satan Adeks, Gameekstra gibi yerlerde kafanızdaki mouseları gidip en azından elleyip yoklayarak fikir sahibi olabilirsiniz. Bazen tasarımdaki ufak nüanslar büyük neticelere yol açabiliyor çünkü. Ancak her halükarda bir mouseu alıp uzun süre kullanmadan gerçekte ne olduğunu anlamak malesef zor.

Palm Grip için 4 farklı tavsiye ...
    1) Zowie EC Serisi (Büyük eller için EC1-A, küçük eller için EC2-A. Form olarak çok başarılı. Sensör güzel. Eksileri, kauçuk kaplama yok, terleyen eller için zulüm, ışıklandırma yok, yazılım yok. Uzun süre kullandım.)
    2) Logitech G403 (EC1-EC2 arası bir boyutta. Form olarak safe dizayn ancak arka tarafındaki kamburu biraz fazla yüksek herkese hitap etmeyebilir. Sensör mükemmel, clickler son derece iyi, yanlar kauçuk kaplama, çok hafif, ışıklandırma ve yazılımı güzel. Bugün elime geçti)
    3) Deathadder (Elite kullanmadım, chroma ilk mouseumdu. Büyük ellere hitap ediyor. Sensörü çok başarılı. Yanlar kauçuk kaplama, ışıklandırma güzel ancak yazılımı berbat malesef.)
    4) Rival 300 (Oldukça uzun ve ağır bir mouse. Elleriniz gerçekten büyük değilse bulaşmamak en mantıklısı Meraktan alıp kısa süre sonra satmıştım. Sensörü oldukça iyi, yazılımı ve ışıklandırması da oldukça iyi.)

Claw Grip
    1) Zowie FK (FK2 mevcut, claw grip için on numara. Oldukça da hafif. Özellikle reflex vuruşlar çok rahat yapılıyor alışınca diyebilirim. Ancak özellikle FK2 aşırı küçük :D çok büyük elleriniz varsa ZA serisine de bakabilirsiniz. Kamburu daha yüksek olduğu için durumu kurtarabilir.)
    2) G102-GPro (Pratikte aynı teoride farklı mouselar :D En büyük farkları sensör ve kablo. Aslına bakılırsa G102'nin kablosu bana göre daha iyi. Sensör olarak da atla deve farkları yok. Şekil olarak tıpatıp aynılar. Ek bütçe yaratmak isteniyorsa açıkçası claw grip için şuan fiyat performansın dibi olan mouse G102'dir ötesi yalandır :D )

Fingertip mouselara kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım. Şimdiye kadar kullandığım mouselar üzerinden verebileceğim tavsiyeler bunlardır, umarım yardımcı olabilmişimdir

• Cooler MasterMouse Pro L RGB incelemenizi öneririm.

İçinden çıkan üst taraf sayesinde grip değiştirebiliyorsunuz.8 tane düğmeyi programlayabilirsiniz.
    Bayilerimizde 230 TL civarı satılıyor. İstanbul veya Ankara'daysanız bayilerimizde deneyebilirsiniz.
    http://www.coolermaster.com/peripheral/mice/mastermouse-pro-l/

Bunlar inceleme linkleri;
    https://www.facebook.com/CoolerMasterTurkiye/app/115462065200508/

• Ben olsam pmw3366 sensörden aşağısına bakmam.Sensör ve bunun gibi gecikme hassasiyet yapı vs.gibi birkaç şey dışında diğer özellikler pek gerekli değildir bence.Bu dediğim sensörlerde g303 g403 g502 gibi mouselarda var ve birkaç mouselarda arkadaşın gösterdiği mouseda pmw3360 kullanıyormuş yani aşağı yukarı aynıdır hatta direk aynısıdr pmw 12000 dpu buda 12000 çok az fark varmış sanırım.Hangisini uyguna bulursan al ama Bir şeyi unutma hocam oda ekipman oynayışını sadece %5-10 etkiler hatta etkilemez bile çok süper değilsen İyi forumlar...
  • Ekipman oynayışını değiştirebilir seçtiğin fare çok önemli.
  • Razer Deathadder 2013'den Logitech G403'e geçiş yaptım. Çok memnun kaldım tavsiye ederim.
  • Zowie EC2-A, G403 öneririm
  • http://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-300-mouse-siberia-150-kulaklik-qck-mini-p-HBV00000372JZ

aslında yukarıda verdiğim linkteki steel series set gayet iyidir. PMW3310 sensörün PMW3366 sensörden pek bir kalır yanı yok gibi.

ayrıca kulaklık ve mouse pad de cabası tabi. hele o kulaklığın rgb leri çok etkileyici fakat 40 mm sürücüleri var ve 7.1 değil. mousepad de küçük

fakat benim gönlümde logitech g403 prodigy modeli var. Linki aşağıda bence amazondan alın daha ucuza gelir:
    https://www.amazon.de/Logitech-kabelgebundene-optische-Gaming-Maus-Millionen/dp/B01KV612NQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1492614944&sr=8-1&keywords=logitech+g403+prodigy 57 euro ya denk geliyor bence bunu alın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Satis linki var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    En yeni inceleme linki;
    https://www.youtube.com/watch?v=pkZnEwwmOkE

Birçok bayimizde bulabilirsiniz, ama örnek bir satış linki;
    http://www.gameekstra.com/Cooler-Master-MasterMouse-L-RGB-Gaming-Mouse,PR-7051.html
  • Mouse seçimi çok önemli. Yanlış bir seçim = bilek ağrısı + para kaybı. Bir kere günümüzde satılan 60-70 dolar ve üstü bandındaki mouseların %90 ı zaten belli bir kalitenin üstünde sensörler kullanıyor. Zaten çoğu klasik model yıllar içinde geçirdiği revizyonlarla her bakımdan top noktayı zorluyor. Dolayısıyla 3310'lu bir EC2-A ile PWM3366'lı bir G403 arasındaki sensör farkının gameplay'inize major hiçbir etkisi olmayacaktır. Olsaydı zaten şuan cs:go pro communitysinin büyük çoğunluğu (80+ pro player) Zowie mouse kullanmazdı. Dolayısıyla öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta mouse'un formu (şekli). Belki bilirsiniz genelde 3 farklı tutuş biçimi vardır. Palm, Claw, Fingertip. Uzun uzun yazmaya gerek yok gözlerimizi yormayalım aşağıya görselini atıyorum

Cs Go için mouse önerisi

Bu 3'ünden hangisine yakın bir tutuşunuz varsa ona göre mouse seçmelisiniz bu ilk dikkat edilmesi gereken nokta.

2. si diyelim ki, mouse'unuzu palm grip tipinde kullanıyorsunuz. Burda en çok tavsiye gelecek model muhtemelen Zowie EC serisi olacaktır. Ama mesela sadece şekil olarak değil, mouseları materyal kalitesi vs. açısından da değerlendirmelisiniz. Örneğin en basitinden eğer elleriniz çok terliyorsa EC serisini kesinlikle önermem. Çünkü dış kaplaması yok. Düz plastik olduğu için elleriniz terlediğinde hakimiyet çok büyük oranda kayboluyor. Bunun için atıyorum G403, Rival 300 veya Deathadder gibi en azından yan taraflarında rubber (kauçuk) kaplama olan modellere yönelmelisiniz.

Üçüncü bir nokta da şu; tabiki de bu yöntem bir mouse u alıp uzun süreli kullanmakla eşdeğer değil ancak, herhangi bir mediamarkt'ta veya İstanbul'da yaşıyorsanız eğer gaming ekipman satan Adeks, Gameekstra gibi yerlerde kafanızdaki mouseları gidip en azından elleyip yoklayarak fikir sahibi olabilirsiniz. Bazen tasarımdaki ufak nüanslar büyük neticelere yol açabiliyor çünkü. Ancak her halükarda bir mouseu alıp uzun süre kullanmadan gerçekte ne olduğunu anlamak malesef zor.

Palm Grip için 4 farklı tavsiye ...
    1) Zowie EC Serisi (Büyük eller için EC1-A, küçük eller için EC2-A. Form olarak çok başarılı. Sensör güzel. Eksileri, kauçuk kaplama yok, terleyen eller için zulüm, ışıklandırma yok, yazılım yok. Uzun süre kullandım.)
    2) Logitech G403 (EC1-EC2 arası bir boyutta. Form olarak safe dizayn ancak arka tarafındaki kamburu biraz fazla yüksek herkese hitap etmeyebilir. Sensör mükemmel, clickler son derece iyi, yanlar kauçuk kaplama, çok hafif, ışıklandırma ve yazılımı güzel. Bugün elime geçti)
    3) Deathadder (Elite kullanmadım, chroma ilk mouseumdu. Büyük ellere hitap ediyor. Sensörü çok başarılı. Yanlar kauçuk kaplama, ışıklandırma güzel ancak yazılımı berbat malesef.)
    4) Rival 300 (Oldukça uzun ve ağır bir mouse. Elleriniz gerçekten büyük değilse bulaşmamak en mantıklısı Meraktan alıp kısa süre sonra satmıştım. Sensörü oldukça iyi, yazılımı ve ışıklandırması da oldukça iyi.)

Claw Grip
    1) Zowie FK (FK2 mevcut, claw grip için on numara. Oldukça da hafif. Özellikle reflex vuruşlar çok rahat yapılıyor alışınca diyebilirim. Ancak özellikle FK2 aşırı küçük :D çok büyük elleriniz varsa ZA serisine de bakabilirsiniz. Kamburu daha yüksek olduğu için durumu kurtarabilir.)
    2) G102-GPro (Pratikte aynı teoride farklı mouselar :D En büyük farkları sensör ve kablo. Aslına bakılırsa G102'nin kablosu bana göre daha iyi. Sensör olarak da atla deve farkları yok. Şekil olarak tıpatıp aynılar. Ek bütçe yaratmak isteniyorsa açıkçası claw grip için şuan fiyat performansın dibi olan mouse G102'dir ötesi yalandır :D )

Fingertip mouselara kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım. Şimdiye kadar kullandığım mouselar üzerinden verebileceğim tavsiyeler bunlardır, umarım yardımcı olabilmişimdir

Cs Go için mouse önerisi

• whattheayran kullanıcısına yanıt
    Baya detaylı bir yazı olmuş elinize sağlık şans eseri denk geldim ve bugün tamda mouse almayı planlıyordum. Eski cs oyuncusuyum ve daha önce Microsoft optical wheel 1.1a ve deathadder 2012 kullandım. Deathadder elime büyük geldiği ve artık eskidiği için (8 yaşını devirdi:)) zowie ec2-a ve g403 arasında kaldım. Hafiflik durumu nasıl birde rica etsem ikisinin sol yandan olacak şekilde arka arkaya koyup bir fotosunu çekmeniz mümkün mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Baya detaylı bir yazı olmuş elinize sağlık şans eseri denk geldim ve bugün tamda mouse almayı planlıyordum. Eski cs oyuncusuyum ve daha önce Microsoft optical wheel 1.1a ve deathadder 2012 kullandım. Deathadder elime büyük geldiği ve artık eskidiği için (8 yaşını devirdi:)) zowie ec2-a ve g403 arasında kaldım. Hafiflik durumu nasıl birde rica etsem ikisinin sol yandan olacak şekilde arka arkaya koyup bir fotosunu çekmeniz mümkün mü

Cs Go için mouse önerisi Resimler bu şekilde :) Zowie'de kambur kısım biraz daha önde g403 de ise biraz arkada. İlk başta tabi taş tutuyormuş gibi hissettim g403'ü tutarken ancak 2-3 saatlik test sürüşüyle alıştım diyebilirim. Eğer elleriniz çabuk terliyorsa yine dediğim gibi kesinlikle Zowie önermiyorum :D Zowie'ye bu kadar vurduk, Logitech'in de malesef bir kusuru var, belki duymuşsunuzdur çoğu modelinde scroll wheel rattle problemi var. Scroll wheelin iç kısımda kalan yeri sanki oynar bir parçaymış gibi flick shotlarda vs sallanıyor malesef. Tıpkı hani şeyleri düşünün sprey boyaların içinde tıkır tıkır 2 tane bilya olur ya az sallayınca hissetmezsiniz ama çok sallayınca gelir tıkırtısı aynı o hesap. Beni rahatsız etmiyor aksine elimin altında bir şey olduğunu hissediyorum tuhaf bir şekilde ancak sevmeyeni de çok :D Fixi kolaymış aslında, mouse feetleri söküp mouse'un altını açtıktan sonra scroll wheel i tutan parçayı tekrar öne tutturunca düzeliyor diyorlar reddit'te ancak sökülen skatez tekrar kullanılamıyormuş sanırım ekstra skatez gerekiyor bu işlem için Tüm bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir :) Ha bu arada Zowie'nin scroll wheel'i de hiç iyi değil, değirman taşı gibi koca bir teker koymuşlar her elim gittiğinde asabım bozuluyor Bu arada hafiflik konusunda g403 bana daha seri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whattheayran -- 22 Nisan 2017; 17:59:26 >

• Ben şu anda Cougar Minos X3 kullanıyorum. Ki hatta sanıyorum Türkiye'de tek ben kullanıyorum. Rocketjumpninja'nın top 40 gaming mouse arasında 18. sırada yer bulmuş ve Logitech G302, Corsair Harpoon, SteelSeries Rival 700, Logitech G502, Logitech G402, Fnatic Flick G1, Mionix Castor gibi modelleri geride bırakmış bir mouse.
    http://www.rocketjumpninja.com/top-40/
    Ayrıca 88gr
    Ve istersen pazarlığa başlayabiliriz @NiflheiM

Cs Go için mouse önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyakuza -- 22 Nisan 2017; 23:3:11 >

Benim G403'de de bu sorun var, aldığım yere yolladım. Sallayınca sesde geliyor. Sayfaaları aşağıya indirince sağa sola kayıyor gibi scroll tuşu tıkır tıkır ses geliyor. Kabul edilemez bir durum bu. Seri no: 1633 bu arada. Bi sonuç çıkcağını sanmıyorum ama....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 24 Nisan 2017; 14:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenbey21

Benim G403'de de bu sorun var, aldığım yere yolladım. Sallayınca sesde geliyor. Sayfaaları aşağıya indirince sağa sola kayıyor gibi scroll tuşu tıkır tıkır ses geliyor. Kabul edilemez bir durum bu. Seri no: 1633 bu arada. Bi sonuç çıkcağını sanmıyorum ama....

Mediamarkt'tan almıştım ben de yakın diye, sorun çıkınca direk yenisiyle değiştirdiler ancak o da malesef sorunlu çıktı, ellerinde başka g403 de yokmuş artık logitech'e mail attık 2 güne kadar dönüş yapacaklarmış. Umarım değişim olur detayları ilerleyen günlerde sizinle de paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whattheayran

quote:

Mediamarkt'tan almıştım ben de yakın diye, sorun çıkınca direk yenisiyle değiştirdiler ancak o da malesef sorunlu çıktı, ellerinde başka g403 de yokmuş artık logitech'e mail attık 2 güne kadar dönüş yapacaklarmış. Umarım değişim olur detayları ilerleyen günlerde sizinle de paylaşırım.

Bende gameekstaradan aldım. Not olarak sorunun detaylarını hatta video linkiyle yolladım. Malzeme kalitesini de beğenmedim. Baş parmağımın dediği yerde siyah leke oluştu 10 günde.
    Sallayınca gelen ses sorun değil de orta tuşu hareket ettirince o tıkır sesi sinir bozuyor. Bu arada direk Logitech ile bağlantı kuramaz mıyım? Gameekstra'nın ürünü sorunsuz bulup geri yollayacağını düşünüyorum.

Video şu;https://www.youtube.com/watch?v=AJHkcBzxOvY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 24 Nisan 2017; 16:14:10 >

• quote:

quote:

quote:

Bende gameekstaradan aldım. Not olarak sorunun detaylarını hatta video linkiyle yolladım. Malzeme kalitesini de beğenmedim. Baş parmağımın dediği yerde siyah leke oluştu 10 günde.
    Sallayınca gelen ses sorun değil de orta tuşu hareket ettirince o tıkır sesi sinir bozuyor. Bu arada direk Logitech ile bağlantı kuramaz mıyım? Gameekstra'nın ürünü sorunsuz bulup geri yollayacağını düşünüyorum.

Video şu;https://www.youtube.com/watch?v=AJHkcBzxOvY

Sizin mousetaki sıkıntı benimkine göre çok daha büyük, benimkisi beni rahatsız edecek düzeyde değil bir de tekerleği çevirirken bende ses yok sadece normal mouse'u sağa sola çekerken geliyor tıkırtı o da sizinkine nazaran çok daha hafif. Gameekstra'yı bilmem ancak Logitech'in garanti konusunda diğer markalara nazaran daha çözüm odaklı çalıştığını çoğu yerden okuyoruz. Ben direkt olarak telefon numaraları üzerinden ulaştım Logitech'e. Bana mouse'un seri numarasını, kişisel bilgilerimi ve adresimi soran bir mail göndereceklerini, 2 gün içerisinde destek talebinin neticeye ulaşacağını, değişim talebi Logitech tarafından onaylanırsa yeni ürünün direkt yurtdışından geleceğinden bahsettiler. Ben de mail'i ayrıntılı bir şekilde yanıtlayıp, bir de aynı sizin gibi bir video çekip linkiyle beraber yolladım. Bakalım 2 gün içerisinde netice belli olacak, dediğim gibi eğer olumlu bir sonuç alırsam mutlaka geri dönüş yaparım size.

Edit : Bu arada seri no girerken ısrarla hatırlattıkları bir olay var, kutunun üzerindeki seri no yu değil mouse'un altında ağırlık konan bir yuvarlak kapak var, o kapağı açınca içerisindeki yazan seri no yu yazmak gerekiyormuş. Bazen satıcıların vs. kutu üzerindeki barkodları kendi stok uygulamalarına göre değiştirdiklerinden vs. dolayı böyle bir uygulamaya gitmişler nitekim bendekinin kutu ve iç seri no. ları farklıydı az kalsın başka birinin mouse'unu garantiye gönderiyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whattheayran -- 24 Nisan 2017; 18:18:40 >

Video bana ait değil ama aynen bu şiddette ses alıyorum, tam oturmamış gibi mouse tekerleği sağa sola itince baya bi ses geliyor. Mail olayı ingilizce değildir inşallah.
    https://www.youtube.com/watch?v=87wDoUnOrRg 29 - 40 saniye arası çıkan sesi alıyorum aynen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 24 Nisan 2017; 18:41:54 >
  • quote:

Video bana ait değil ama aynen bu şiddette ses alıyorum, tam oturmamış gibi mouse tekerleği sağa sola itince baya bi ses geliyor. Mail olayı ingilizce değildir inşallah.
    https://www.youtube.com/watch?v=87wDoUnOrRg 29 - 40 saniye arası çıkan sesi alıyorum aynen.

Evet Logitech'ten beklenen cevap geldi. Sadece kişisel bilgilerimi silerek maili olduğu gibi yapıştırıyorum, bu ilgi alaka için de -varsa burada yetkilileri umarım okurlar- Logitech'e teşekkürlerimi sunuyorum.

– Bu bir Otomatik Bildirimdir – Lütfen bu e-postayı YANITLAMAYIN –

Başvuru: xxxxxxxx – Değişim Ürünü Gönderildi –

Sayın xxxxxxxx,

Bu ileti, RMA paketinizin İade Merkezi'ne ulaştığını ve değişim ürününüzün kargoya teslim edildiğini bildirmek için gönderilen bir Otomatik Bildirimdir.

ABD'deki müşterilerimizin UPS MyChoice hizmetine kaydolmasını öneririz. Bilgisayarınızdan ya da mobil cihazınızdan teslimat bildirimlerine abone olarak teslimat süresini kontrol etmenizi ve evinizin üyelerine gönderiyi teslim alma yetkisi vermenizi sağlayan bu hizmet ücretsizdir. Teslimattan bir gün önce ve teslimatın yapılacağı günün sabahı alacağınız teslimat bildirimleri dışında, kargonuzun tarafınıza veya bir UPS şubesine teslim edildiğine dair bir onay bildirimi alabilirsiniz. İmza karşılığında teslim edilen paketleri alması için evinizin üyeleri arasından yetkilendirdiğiniz kişilerin adlarını da kaydedebilirsiniz. Üstelik, seyahat seçenekleri de ekleyebilirsiniz. Ne yazık ki bu hizmet henüz ABD dışında sunulmamaktadır.

Değişim ürününüz Dağıtım Merkezi'nden kargoya verildiğinde, İzleme Numarası içeren bir e-posta bildirimi alacaksınız.

En iyi dileklerimizle,

Logitech

Bu bildirimin gönderildiği adres: xxxxxxxx@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Özetleyecek olursak ;

1) 22 nisanda bir mouse aldım, kaydırma tekerleği sıkıntılı çıktı.
    2) Aynı gün mediamarkt'tan değişim yaptırdım 2. mouseda da aynı sıkıntı çıktı.
    3) Mediamarkt'ta aynı modelden olmadığı için pazartesi yani 24 nisanda Logitech Türkiye'ye telefon üzerinden ulaştım.
    4) Ürünün seri no.su, kişisel bilgilerim ve adresimin istendiği maili yanıtlayarak geri gönderdim.
    5) 1 gün sonra adamlar yeni mouse'umu kargoya verdiklerini mail yoluyla attılar.

Gerçekten ilginç, insan başına gelene kadar inanmıyor yahu nasıl olur böyle bir şey, ürünü servise yollamadan, beklemeden direkt nasıl gönderebiliyorlar yenisini diye ancak demek ki istenince oluyormuş. İnşallah gelecek olan yeni mouse'da bir sıkıntı olmaz diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whattheayran -- 25 Nisan 2017; 16:9:4 >

• quote:

quote:

Evet Logitech'ten beklenen cevap geldi. Sadece kişisel bilgilerimi silerek maili olduğu gibi yapıştırıyorum, bu ilgi alaka için de -varsa burada yetkilileri umarım okurlar- Logitech'e teşekkürlerimi sunuyorum.

Başvuru: xxxxxxxx – Değişim Ürünü Gönderildi –

Sayın xxxxxxxx,

Bu ileti, RMA paketinizin İade Merkezi'ne ulaştığını ve değişim ürününüzün kargoya teslim edildiğini bildirmek için gönderilen bir Otomatik Bildirimdir.

ABD'deki müşterilerimizin UPS MyChoice hizmetine kaydolmasını öneririz. Bilgisayarınızdan ya da mobil cihazınızdan teslimat bildirimlerine abone olarak teslimat süresini kontrol etmenizi ve evinizin üyelerine gönderiyi teslim alma yetkisi vermenizi sağlayan bu hizmet ücretsizdir. Teslimattan bir gün önce ve teslimatın yapılacağı günün sabahı alacağınız teslimat bildirimleri dışında, kargonuzun tarafınıza veya bir UPS şubesine teslim edildiğine dair bir onay bildirimi alabilirsiniz. İmza karşılığında teslim edilen paketleri alması için evinizin üyeleri arasından yetkilendirdiğiniz kişilerin adlarını da kaydedebilirsiniz. Üstelik, seyahat seçenekleri de ekleyebilirsiniz. Ne yazık ki bu hizmet henüz ABD dışında sunulmamaktadır.

Değişim ürününüz Dağıtım Merkezi'nden kargoya verildiğinde, İzleme Numarası içeren bir e-posta bildirimi alacaksınız.

En iyi dileklerimizle,

Logitech

Bu bildirimin gönderildiği adres: xxxxxxxx@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Özetleyecek olursak ;

1) 22 nisanda bir mouse aldım, kaydırma tekerleği sıkıntılı çıktı.
    2) Aynı gün mediamarkt'tan değişim yaptırdım 2. mouseda da aynı sıkıntı çıktı.
    3) Mediamarkt'ta aynı modelden olmadığı için pazartesi yani 24 nisanda Logitech Türkiye'ye telefon üzerinden ulaştım.
    4) Ürünün seri no.su, kişisel bilgilerim ve adresimin istendiği maili yanıtlayarak geri gönderdim.
    5) 1 gün sonra adamlar yeni mouse'umu kargoya verdiklerini mail yoluyla attılar.

Gerçekten ilginç, insan başına gelene kadar inanmıyor yahu nasıl olur böyle bir şey, ürünü servise yollamadan, beklemeden direkt nasıl gönderebiliyorlar yenisini diye ancak demek ki istenince oluyormuş. İnşallah gelecek olan yeni mouse'da bir sıkıntı olmaz diyelim

Bu çok iyi haber, keşke aldığım yere geri vermeyip direk Logitech ile iletişim kursaymışım. 10-30 gün içerisinde sonuç çıkabiliyormuş teknik servisde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.