Şimdi Ara

CS:GO MARKET - BIÇAK VE ANAHTAR - 5.75/5.5TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam dönüşünüzü bekliyorum bir miktar key alacağım. Hayırlı satışlar bol kazançlar bu arada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam steamden ekledim key almak için dönüşünüzü bekliyorum.
    steam//rymeCt sun
  • Ekledim steamden. "clarendon" steam adım. Profilinize de not düşmüştüm ne için eklediğimi kabul ederseniz konuşalım.
  • Bu sıralar pek ilgilenemedim arkadaşlar kusura bakmayın. Steam baktığımda 48 tane lv 0-1 harici insan vardı, onlar içinde kaynadıysanız ve ignore attıysam kusura bakmayın. Elimden geldikçe herkese cevap vermeye calısıyorum su ara.

Stokları da güncelledim, 7 gün olayları yüzünden 1-2 hafta az anahtar olabilir elimde, ona da artık silah vs satarak bir çözüm bulurum sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 19 Şubat 2015; 23:26:12 >
  • Kendisinden 23 adet key aldım. Gecenin bu saatinde 3 dakika içerisinde onaylayıp keyleri verdi. Kesinlikle güvenilir satıcı.
  • 20 tane key alışverişi yaptım. Paypal üzerinden ödeme yaptım keyler 3 dakika içinde teslim edildi. Güvenilir ve hızlı, teşekkürler.
  • Baya PM atanlar oluyor, şu sıralar elimde pek key yok arkadaşlar, pek ilgilenemiyorum. Hafta sonu tekrar takas ile uğraşmaya başlarım, adam akıllı bir stok yapmam da 1 hafta kadar sürer diye tahmin ediyorum. Genel cevap vermiş olayım.
  • Pm attım bakarsanız
  • en ucuz bıçağın ne kadar hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heraksos

en ucuz bıçağın ne kadar hocam?

1. Konunun epeydir yukarıya çıkmadığı belli. Belki de bir sebebi vardır?
    2. Elimdeki bıçaklara bakmak için profile tıklarken trade ban yediğimi görmüşsündür. - Ya da tıklamamışsındır, o durumda da fiyat sorduğun itemın ne olduğunu bilmiyorsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 19 Mart 2015; 22:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: heraksos

en ucuz bıçağın ne kadar hocam?

1. Konunun epeydir yukarıya çıkmadığı belli. Belki de bir sebebi vardır?
    2. Elimdeki bıçaklara bakmak için profile tıklarken trade ban yediğimi görmüşsündür. - Ya da tıklamamışsındır, o durumda da fiyat sorduğun itemın ne olduğunu bilmiyorsundur

trade ban ne için atılıyor ?
    bizde yememek için ne yapmalıyız yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

trade ban ne için atılıyor ?
    bizde yememek için ne yapmalıyız yani

valla saçma sapan işler yapan tipler dışında neden atıyorlar bilmiyorum. nakit ile satış yapmam yüzünden olabilir düşüncesindeyim.
  • hocam öncü operasyonu kasa anahtarı ne kadar ve çok lu alıma indirim var mı (10-15 tane alırsak)
  • Sonunda Valve hatasını düzeltmeyi becerdi. Oh be.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.