quote:Orijinalden alıntı: Paetzold quote:Orijinalden alıntı: f1k055 quote:Orijinalden alıntı: Paetzold Takimca çıldırmış adamlar aynen Millet çaktirmamaya çalışıyor elemanlarin yaptiğina bak Gel beni banla diyor. Banlanmayı seviyor
quote:Orijinalden alıntı: f1k055 quote:Orijinalden alıntı: Paetzold quote:Orijinalden alıntı: f1k055 quote:Orijinalden alıntı: Paetzold Takimca çıldırmış adamlar aynen Millet çaktirmamaya çalışıyor elemanlarin yaptiğina bak Gel beni banla diyor. Banlanmayı seviyor Aşiri pis oyun ya bırakacaz yada birşeyler yapacaklar olmayacak böyle.
quote:Orijinalden alıntı: Paetzold quote:Orijinalden alıntı: f1k055 quote:Orijinalden alıntı: Paetzold quote:Orijinalden alıntı: f1k055 quote:Orijinalden alıntı: Paetzold Takimca çıldırmış adamlar aynen Millet çaktirmamaya çalışıyor elemanlarin yaptiğina bak Gel beni banla diyor. Banlanmayı seviyor Aşiri pis oyun ya bırakacaz yada birşeyler yapacaklar olmayacak böyle. Aynen şöyle oluyo karsıya hile geliyor sinirlenıp cıkıyorum. Ertesi gün hiç bir şey yokmuş gibi geri oynuyorum :D kendimi alıkoyamıyorum :D