Şimdi Ara

Cs:GO Oynamak icin internet saglayici tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet kullanıyorum. Ping 80 den aşağı olmuyor. Uydunet superonline vodafone gibi baska saglayicilardan oynayıp düşük ping alanlar varsa yardımcı olabilir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de ttnet kullanıyorum genellikle 60-65 maksimum ise 80 ping alıyorum. 60 ping Türkiye için oldukça iyi bence. Daha aşağısını görmek çok zor.

Servis sağlayıcıdan ziyade alacağın bağlantı şekli önemli. Bağlantın mutlaka fiber olmalı, adsl bağlantılarda pingler şu sıralarda 100+ seviyesinde. Eğer 80 pingi adsl ile alıyorsan çok şanslısın. Bunun dışında pingi belirleyen pek çok etken var. Yerel santrale olan uzaklığın, oyun serverına olan uzaklığın vesaire. Bir de eğer wifi ile bağlanıyorsan bağlantıyı kablo ile sağlarsan 10 ping civarında bir düşüş olabilir.
  • Hepsinden ziyade bulunduğun lokasyondaki şebekenin sağladığı kalite önemli. Ben D-Smart ile 45-60 arası oynuyorum (16mbit) ama arkadaşım uydunet fiber (24mbit) ile 60 ın altına düşmüyor. En mantılısı komuşalarına sorman.Hangi sağlayıcıdan alıyorlar, memnunlarmı. Hatta oyun oynayan varsa ping durumunu sor.

edit: Verdiğim ping değerleri skor tablosundakiler. netgraph taki +10 gösteriyor ortalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 5 Mayıs 2016; 12:22:58 >
  • Ttnet ten vodafone nete geçiş yaptım şu anda 60-70 arası ping alıyorum. Daha önce 80-90 arasıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.