Şimdi Ara

Cs Go oynatan Windows tablet öneri(Derken aranan cihaz bulundu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: teornek

quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

csgo %90 işlemciye bakar, source motoru. eski intel quad corelarda bile fps yerlerde sürünür gpu iyi olsa bile. tablette akıcı oynanmasına imkan yok, i5 tablet varsa bilemeyecem :D

Üstad peki oynayan nasıl oynuyor bende onu anlamıyorum

O arkadaş saçmalamış w100i csgoyu rahatlıkla açar. Hatta w7ic bile açar ama pek performanslı olmaz.
    Cs go nun sistem gereksinimlerine baksanız anlarsınız rahatlıkla….
    Gene forumdan bi arkadaş w7ic ana konusunda crysisi akıcı çalıstırdığını söylüyodu. Cod 4 üde açtığını vs.
    Benin te kaç sene önceki bilgisayarıım celeron 1.8 ghz 2 gb ramle o zamanki bütün oyunları yüksek ayarlarda acıyodu(half life 2,cod 4,cod 5,stalker, ac 2,brotherhood, crysis)
    Bu w100i benim bilgisayardan daha iyi özelliklere sahip fazla fps sıkıntınız yoksa crysis 2nin çıkış tarihine kadar çıkmış tüm oyunları oynarsınız(bazı istisnalar olabilir ve o oyundan sonra sistem gereksimleri şiştiği için onu yazdım)…
    Bende almaya niyetlendimde (sırf cod4 multi için bile alınır) şu an bi hediye tablet geliyor duruma göre bakarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstad asus t100 ta alıyorum hem işlemci daha iyi kesinlikle açar

• açar tabii lan açmasına da 30 fpsyle oynarsın 5v5de maksimum, açsın yeter slayt show oynarım diyorsan crysis 3ü de açar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

açar tabii lan açmasına da 30 fpsyle oynarsın 5v5de maksimum, açsın yeter slayt show oynarım diyorsan crysis 3ü de açar

Bakalım aldık artık haftaya görücez asıl amaç aslında cs go değil zaten asus x 550 jk gibi güzel bi cihazı var fakat bazı yerlere goturmesi zor oluyor daha çok server bağlantısı sql ve office için alıyorum ama hani her an oyun oynayabilmek de iyi olur.. herkesin yorumu için teşekkürler cihaz geldiğinde videosunu çekip atacağım kismetse hepimiz de görmüş oluruz ilk kurban gibi bişey olacağım ama hiç yoktan benden sonrakiler neyin ne olduğunu daha iyi anlar açar açmaz açtı aciyormus gibi laflar oolmaz tekrardan herkese teşekkürler

• quote:

quote:

açar tabii lan açmasına da 30 fpsyle oynarsın 5v5de maksimum, açsın yeter slayt show oynarım diyorsan crysis 3ü de açar

Bakalım aldık artık haftaya görücez asıl amaç aslında cs go değil zaten asus x 550 jk gibi güzel bi cihazı var fakat bazı yerlere goturmesi zor oluyor daha çok server bağlantısı sql ve office için alıyorum ama hani her an oyun oynayabilmek de iyi olur.. herkesin yorumu için teşekkürler cihaz geldiğinde videosunu çekip atacağım kismetse hepimiz de görmüş oluruz ilk kurban gibi bişey olacağım ama hiç yoktan benden sonrakiler neyin ne olduğunu daha iyi anlar açar açmaz açtı aciyormus gibi laflar oolmaz tekrardan herkese teşekkürler

Hocam ne yaptin, aldin mi cihazi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

quote:

quote:

Hocam ne yaptin, aldin mi cihazi ?

Hocam asus t100ta 3770 işlemcili olan model cs go rahat oynuyorsun ama tabi ekran ufak benim bulunduğum yerde ping sorunu bazen oluyor fakat kasma yok ayarları yapınca suan pes 2015 oynuyorum taktım kolu çok da güzel sarıyor payday 2 yükledim hiç kasma yok ama kontrolleri rahat değildi cihazın tek sıkıntısı var hafızası az ama işlemci bakımından 10 numara tavsiye ederim

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    Muadillerinden ayıran özelliği nedir Teslanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.