arkadaşlar selam , incelenmesi için hesabımın linkini atıyorum. envantere bakabilirsiniz. statrak prinstreamden , sertleştirilmiş ak-47 ye kadar sağlam skinler var. şuan takas süresini bekliyorum. bu arada teklifleri değerlendireceğim. referansım vardır. oranlar ürünün kategorisine göre değişmektedir. |
CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] (56. sayfa)
-
-
Doğru başlık olmayabilir ancak aşağıdaki eşyaların maddi değeri günümüzde var mı diye merak ediyorum. Farklı ürünlere iyi fiyat verildiğini biliyorum da bendekiler daha uygun da olsa ona göre satmak isterim.
-
SATILIK 64 ADET FİRAR OPERASYONU KASASI
-
satılıktır teklife açık
-
ödeme takas işlemini nasıl bir güvence ile yapıyorsunuz hocam?
-
Güncel itemler neler ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Steam fiyatı fotoğrafta var zaten. Skin sitelerinde de ortalama 5.5k civarına gidiyor. Bun bu fiyatların bariz altında bir fiyata bırakıcam. Acil satmam gerekiyor. PM ile ulaşırsanız fiyatta anlaşırız. - SATILDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 22 Eylül 2023; 22:45:12 > -
Bowie Gamma Doppler FN bıçağımı takas etmek istiyorum . Talon Knife Case Hardened ile olabilir , veya uygun fiyatlı butterfly skinleri ilede olabilir . Altı üstü konuşulur .
-
Satılıktır ilgilenenler mesaj atabilir.
steamcommunity.comSteam Community :: Aquamarine :: Item Inventoryhttps://steamcommunity.com/id/Aquamarine17/inventory
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X