Bildirim
CS klavye sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl yanı cs nın ayarları mı q klavye ye gore ? Eger oyleyse onu kolayca halledersin Options a girip Keyboard kısmına geleceksin Orda Herşey yazar zaten kendine gore uyarlayacaksın bu kadar basit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksi-1 -- 12 Haziran 2009; 8:27:43 > -
Burak o olay sadece konsolda işe yarıyor, oyun içinde F klavyede u'ya basarsan a, i'ye basarsan s çıkıyor..vs
Bunun çözümü yok diye biliyorum. -
tam bilmiyorum ama denetim masasındaki ayarladan klavyeyi q yaparsan belki olabilir bilmiyorum emin değilim aklıma geldi.Dene -
quote:
Orjinalden alıntı: Çeyun
Burak o olay sadece konsolda işe yarıyor, oyun içinde F klavyede u'ya basarsan a, i'ye basarsan s çıkıyor..vs
Bunun çözümü yok diye biliyorum.
eed ya aynen böle oluyo işte bi türlü bulamadım bunun çözümünü -
Biraz geç oldu ama şu sitede sorununun çözümü var sanırım
http://www.oyunnetwork.com/forum/windows-xp-isletim-sisteminde-f-klavye-t130.0.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X