Şimdi Ara

cs sensivity,dpı ayarları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
17.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de bugün bk-750 aldım cs 1.6 yı sensitivity 2 sarı ışık(1200 dpi) da oynuyorum normal mouseda da sens 2 de oynuyordum çünkü 1200 dp standart dpi bence ondan.
    Mousepad almadım sapmalar yapıyorum alacağım yakında. Bir şey daha diyim cs de turuncu tuş makinelilerde 3 atış tabancada 2 atış bıçakta 1 atış yapıyor bu nasıl ayarlanmış bir de x3 çok saçıyor çünkü zaman aralığı çok fazla oraya buraya saçıyor zaman aralığını kısmam lazım
  • masaüstündeykene 2300 dpi cs global offensive 1650 dpi da oynuyorum :D
  • Arkadaslar a4tech'in x7mousunu kullaniyorum. 1200dpi en cok kullanilan ayar sanirim oyle ayarlarladim ama sens denen seyi anlayamadim ayarlada da iyle bsy bulamadim. Ve mousumu da iyi kullanamiyorum. Bu sens olayini biri bana anlatsin. Oyun icindeki mouse hiz ayariysa orda bir rakam yok neye gore 2-3-5 vs oluyor anlayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessimistil

Arkadaslar a4tech'in x7mousunu kullaniyorum. 1200dpi en cok kullanilan ayar sanirim oyle ayarlarladim ama sens denen seyi anlayamadim ayarlada da iyle bsy bulamadim. Ve mousumu da iyi kullanamiyorum. Bu sens olayini biri bana anlatsin. Oyun icindeki mouse hiz ayariysa orda bir rakam yok neye gore 2-3-5 vs oluyor anlayamadim.

konsola sensitivity yazcan
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Options ta mouse a tıkladığında orada ayarı var.Yanında sen numarasıda yazar.
  • 2000 dpi sens 1.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 dpi

Sens 5
  • Win sens: 6
    Dpi: 1700
    Game in: 0.6
  • 2000 dpi

0.35 sens
  • Sens 6.2 veya 5.7 kullanıyorum aşağısı kesmiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSnaps

Sens 6.2 veya 5.7 kullanıyorum aşağısı kesmiyor :D

Düşük ayar'da en iyisi aslında. Nasıl oynuyorsun sen öyle. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Knıght -- 15 Mart 2014; 16:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

arkadaşlar elimde cs için almış olduğum x7 mouse var sizce bu mouse kaç sensivity ve kaç dpı da kullanmak gerekir?

bir türlü istediğim ayarı yakalayamadım croshair hala fazla sallanıyor yardımcı olanlar çok teşekkürler

müdür paylaşalı çok olmuş ama senin bu mouse everest sgm x7 mi logitech x7 mi ?
  • WalkingDead26 W kullanıcısına yanıt
    İkiside değil a4tech x7
  • 2000 DPI sensitivity ne olmalı ? :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.