Şimdi Ara

Cs1.6 ONLİNE DOSYALARIYLA BİRLİKTE ANLATIM & HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
1
Favori
357.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bende söylediğin herşey yüklü (server listesi hariç çünkü ultimate strike url hatası diyo) ve oyuna girdiğimde serverlardan hangisi tıklasam invalid cd key hatası veriyo.bunu nasıl halletcez.yardımcı olabilcek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsmach -- 8 Şubat 2007; 1:02:44 >
  • Arkadasım server listesinin url si degişyigi için altına güncel server listesine bakabilmeniz için link verdim bakarsan görürsün.Orada en basta bulunan server lara rahatlıkla girebilirsin eger dediklerimi yaptıysan.
  • saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabrili

saol

Önemli degil her zaman yardımcı olmaya hazırım
  • Ya dediklerini yaptım.Connet yazıyorum ip giriyorum entera basıyorum.Normalde dolması gereken o çizgimsi şey(internet kafede ne güzel doluyo) bi türlü dolmuyo ve retry connection diyo ve tekrar retry connection diyor ve sonunda girmiyor.Bütün patch kombinasyonlarını denedim olmuyor.
    Acaba internet özelliklerinden acmamız gereken bi ayar mı var.Bide dediğim gibi yurtta kalıyorum ve limevire tarzı proglamların çalışması engellenmiş bilgi işlem tarafından acaba cs yide mi engellediler:)
    Neyse yardımların için çok saol.
    İyi oyunlar sana ne diyim bende artık eve gidince oynarım:(((
  • Bide add server diyorum cs1.senoyna.net yazıyorum eklenmiyor.
  • arklar bn file planettan indiricem de bişey manager yüklendi sonra da half-life full client yazıyor altında bi skip than line yazıyor bir de waiting üzerinde de bişey doluyor onu bekleyip mi yükliyicez?? ltfn cvp yazın özellikle bu konuyu açan
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert1167

Ya dediklerini yaptım.Connet yazıyorum ip giriyorum entera basıyorum.Normalde dolması gereken o çizgimsi şey(internet kafede ne güzel doluyo) bi türlü dolmuyo ve retry connection diyo ve tekrar retry connection diyor ve sonunda girmiyor.Bütün patch kombinasyonlarını denedim olmuyor.
    Acaba internet özelliklerinden acmamız gereken bi ayar mı var.Bide dediğim gibi yurtta kalıyorum ve limevire tarzı proglamların çalışması engellenmiş bilgi işlem tarafından acaba cs yide mi engellediler:)
    Neyse yardımların için çok saol.
    İyi oyunlar sana ne diyim bende artık eve gidince oynarım:(((

Arkadasım connect yazıp server adresini yazınca son hanede bosluk olmamasına dikkat et varsa sil.
    yani sonu comun m siyle bitsin.Eger bosluk olursa giremez...

• quote:

Orjinalden alıntı: hunterous_94

arklar bn file planettan indiricem de bişey manager yüklendi sonra da half-life full client yazıyor altında bi skip than line yazıyor bir de waiting üzerinde de bişey doluyor onu bekleyip mi yükliyicez?? ltfn cvp yazın özellikle bu konuyu açan

Fileplanetten indirirken oraya üye olman lazım.Üye olmadan indirilemiyor diye biliyorum
  • bende şu hatayı veriyor neden acaba bi yardım eder misiniz?

LAN servers arerestricted to local clients(class C)

die bi hata veriyor neden yardım pls!!!
  • quote:

maxi88'den alıntı:

bende şu hatayı veriyor neden acaba bi yardım eder misiniz?

LAN servers arerestricted to local clients(class C)

die bi hata veriyor neden yardım pls!!!

Bu hatayı nerde veriyor landa (hamachi,vs.) oynarken mi serverlara girerken mi?
  • serverlara girerken bide serverlere girdiğimde 10 15 saniye sonra beni oyundan atıyo bunu nasıl hallede bilirim...
  • Cheating-Death dan atılıyorsun;
    www.unitedadmins.com
    buradan indirebilirsin...
  • ya beyler ben digital zone dan butun ayar gayarı yaptım x fire a tanıttım serverları da görüyor ama servera çift tıkladıgımda girmiyor ve kendi exe dosyasına ayrıca tıkladığımda aşağıdaki hatayı veriyor

ve işin garip tarafı daha dün en son versionu indirip kurdum driverın open gl yerine direk 3d kullansak da olur ama oyuna giremiyorum bi el atın plz

Cs1.6 ONLİNE DOSYALARIYLA BİRLİKTE ANLATIM &  HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ
  • En son versionda hata veriyor olabilir nvdia da eski versionunu dene...
  • ok halloldu ama yine xfire dan basınca otomatik girmiyor bende adresleri oyunun icinden ekledim bazı serverlara giriyor bazılarında cd key yanlış diyor onlara girmenin yolu yook mu
  • Evet her server a giremessin onlar korumalıdır cünkü Non-steam serverlarına girebilirsin.
  • ya revenger ben gene halledemedim şu işi senoyna com un serverlara girmiyor invalid cd key hatası veriyor
  • Sen bosver x-fire ı fılan dediklerimi indir sırasıyla nvdianın orta bir sürümünü indir kur ama 91 sürümlerinden düsük olsun.
  • emege saygı :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.