Peki teşekkürler 256 olarak upload kastetmiştim.Lazım olur diye.Saol tekrar.
quote:
Orjinalden alıntı: ClMstr
Peki teşekkürler 256 olarak upload kastetmiştim.Lazım olur diye.Saol tekrar.
Bura 256 k içinmiş buldum arsivden
cl_cmdrate 20 cl_updrate 30 rate 7500
Kolay gelsin
Arkadaşlar 1.6 nonsteam ve v29u ykledim serverlara bağlanırken connect ip no yazıyorum invalid cdkey diyor bana oyunu kurarken cdkey falan sormadı ne yapmalıyım?
quote:
Orjinalden alıntı: jararhagin32
revengerx ??
Tamam pm den cevap attım
quote:
Orjinalden alıntı: napalmdeth
Arkadaşlar 1.6 nonsteam ve v29u ykledim serverlara bağlanırken connect ip no yazıyorum invalid cdkey diyor bana oyunu kurarken cdkey falan sormadı ne yapmalıyım?
Arkadasım patch sürümünü indir
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: RevengerX
quote:
revengerx ??
Tamam pm den cevap attım
hani atmamışsın!!?sonra mı atmayın düşünüyorsun?
Attım ya iyi bak
quote:
Orjinalden alıntı: napalmdeth
favoriteste cd key az soruyor internet üzerinden oynaman çok zor ben sana serwer leri veririm
Counter Strike 1.6 non Steam T R Server Adresleri....
ya konudışında konu vardı counter strike 1.6 ile ilgili orda adamlar hll.exe olmadan counter 1.6 oynuyorlar peki nasıl linkler nerde bizde oynayalım yani
Valla bilmiyorum boyle birşeyi hem .exe dosyası olmadan bir oyun nasıl oynanır?Gerek de yok bence
paylaşım için sağol
quote:
Orjinalden alıntı: mertbjk
paylaşım için sağol
Teşekkürler
Bu topic çok güzel gidiyo,boşa atılmış tek mesaj yok.Umarım böyle devam eder
Çok teşekkür ederim ANDREİ yorumun için teşekkürler internete çok giremedigim için senin topicinede pek giremedim ama baktıgım kadarıyla seninkide cok yararlı gittikçe gelisiyor İnş. 2 topicde cs oyuncularına yardımcı olur
quote:
Çok teşekkür ederim ANDREİ yorumun için teşekkürler internete çok giremedigim için senin topicinede pek giremedim ama baktıgım kadarıyla seninkide cok yararlı gittikçe gelisiyor İnş. 2 topicde cs oyuncularına yardımcı olur
Amacımızın bu güne kadar hep bişeyler öğrendiğim Donanimhaber'e ufakta olsa bi katkıda bulunmak olduğunu düşünüyorum
İyi forumlar...
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
quote:
Amacımızın bu güne kadar hep bişeyler öğrendiğim Donanimhaber'e ufakta olsa bi katkıda bulunmak olduğunu düşünüyorum