Şimdi Ara

Cs1.6 ONLİNE DOSYALARIYLA BİRLİKTE ANLATIM & HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
1
Favori
357.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 ile 1.5 arasında Zoom açmada fark var evet. Bu oyunun yapısından kaynaklanıyor ve patchle filanda düzelse bile pek çok serverdan kick yada ban yersiniz çünkü wwcl, HL Guard, CD, sXe gibi yazılımlardan geçemezsiniz. Zaten 1.5 hızına nasıl alıştıysanız 1.6 nında gerçekliğine o kadar alışmanız gerekli. Her şey orjinali kişiselleştirmekle güzel, tüm hatlarını bozmakla değil...

Hilesiz, hurdasız oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MooNLiFe -- 22 Mayıs 2007; 10:30:21 >
  • ama durduum yerde 3 kez zoom tusuna basmassam açılmıyor.hani geç olsa tmm da hiç açılmıyo 2-3 kez tıklayınca ancak
  • ty
  • quote:

Orjinalden alıntı: rascasse*

ama durduum yerde 3 kez zoom tusuna basmassam açılmıyor.hani geç olsa tmm da hiç açılmıyo 2-3 kez tıklayınca ancak

O zaman gercekten bir problem var gibi..
  • hocam ben oyundayken mesaj yazdıgım zaman Counterstrike chat all gibi bi hata veriyor bunu nasıl duzeltebilirim. teşekkurler

Edit: neyse halletim saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 25 Mayıs 2007; 20:14:38 >
  • bi hewesle yukledim oyunu dooru düzgün oynayamadan soudum ya
    quote:

Orjinalden alıntı: RevengerX

quote:

ama durduum yerde 3 kez zoom tusuna basmassam açılmıyor.hani geç olsa tmm da hiç açılmıyo 2-3 kez tıklayınca ancak

O zaman gercekten bir problem var gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

hocam ben oyundayken mesaj yazdıgım zaman Counterstrike chat all gibi bi hata veriyor bunu nasıl duzeltebilirim. teşekkurler

BlackF!Re böyle bir hatayla karşılaşmadım istersen bir resmini cekip konu aç bilen olabilir..Kusura bakma
  • quote:

quote:

hocam ben oyundayken mesaj yazdıgım zaman Counterstrike chat all gibi bi hata veriyor bunu nasıl duzeltebilirim. teşekkurler

BlackF!Re böyle bir hatayla karşılaşmadım istersen bir resmini cekip konu aç bilen olabilir..Kusura bakma

hallettim hocam yükledigim türkce yama yuzunden oluyo. Teşekkurler

• quote:

quote:

quote:

hallettim hocam yükledigim türkce yama yuzunden oluyo. Teşekkurler

Evet olabilir bende türkçe yama yüzünden server açarken hata almıştım en güzeli orjinali zaten türkçede pek birşey farketmiyor en büyük avantajı ing.bilmeyenler için radyo mesajları
    Neyse sonuç olarak hallettigine sevindim iyi oyunlar

• Dostum Ben YukLedim 1.6 Yı Ama Steam Die bir $ey cıkdı semboLLu alltada semboLu tıkLıyorum My Games Den Cs yi ama Site cıkıor ne yapcam vallahı kafayı yıycem 1 saatdır aynı $ey
  • Arkadasım onun için parayla key alman lazım yani yanlıs steamı yüklemişşin.İlk sayfada verdigim nonsteamv6'yı ve patch i yüklersen sorunun çözülür
  • quote:

Yapman gereken CS v21 ya da CS v23 patchlerini yükleyip ekran karının driverını yenilemek ve de oyuna girdiğin kısayola sağ tıklayıp, özellikle basıp uyumluluk modundan Windows 98 / ME de çalışır şekle getirmek eğer Win. XP ya da Vista kullanıyorsan.

Sorunun çözülecektir... Emin ol CS v1.6 NS, CS v1.5 ten çok daha zevkli gelecek alıştıktan sonra... Bol bol awp_battle, awp_india olan serverlara girmeni öneririm ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MooNLiFe -- 28 Mayıs 2007; 13:29:19 >
  • çok teşekkurler hemen indiriyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: MooNLiFe

quote:

Yapman gereken CS v21 ya da CS v23 patchlerini yükleyip ekran karının driverını yenilemek ve de oyuna girdiğin kısayola sağ tıklayıp, özellikle basıp uyumluluk modundan Windows 98 / ME de çalışır şekle getirmek eğer Win. XP ya da Vista kullanıyorsan.

Sorunun çözülecektir... Emin ol CS v1.6 NS, CS v1.5 ten çok daha zevkli gelecek alıştıktan sonra... Bol bol awp_battle, awp_india olan serverlara girmeni öneririm ;)

• sorun çözüldü saol
  • aga çok sağol çok güzel toparlamışsın ben steam üerinden paralı oynuyodum paypaldan para yapıp steamdan oynuyodum ama bu beleş çok iyi sağol ama takıldığım bir nokta war sniperle adamın kafaya nişan alıyorum vuramıyorum ama aynı mesafeden tabancayla kafadan vuruyorum serverde cs assault genellikle botlarla oynarsam tabii cs assaultta çatıdan çatıyı sniperle değil tabancayla wuruyorum bende mi kazmalık?
    Birde 4 UYarı puanımı ne öle bişi war one tam anlaırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakurain -- 6 Haziran 2007; 19:55:11 >

• BEN DE BAKTIM EN SON İNDİRİMESİ GEREKEN ŞEYİ İNDİREMİYOM HATA DİYO URL OLABİLİRMİ DİYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMİGOmelih

BEN DE BAKTIM EN SON İNDİRİMESİ GEREKEN ŞEYİ İNDİREMİYOM HATA DİYO URL OLABİLİRMİ DİYOR

İndiremedigin dosyanın adı ne? Bir bakıym..
  • aga yükledimde ben yazılar görünmüyo bende ne yapcam kafayı yiyecem yazılar görünmüyor yaw ühü :( yardım plz
  • patch sümünü güncellev26 ve v27 ye..
  • Bilgiler için çok sağol
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.