IP:212.175.22.121 DOMAIN : cs1.quzensonline.net Özellikler : Psychostats(İnternet sitesinde oyuncu sıralaması) WWCL , VAC , Hlbooster , Hlguard anti hile 12 saat oyunda , kalan saatlerde HLSW'de admin 250'den Fazla Harita Soccerjam
Cs'den elimizi ayağımızı ne kadar çeksekte arada oynamadan olmuyorO keleşin sesini hiç unutamam
quote:
Orjinalden alıntı: RevengerX
Arkadaşlar düşündüm de caunter strike'ı on[/link]
cok supper yazmisssin yani caunter nse hamachiden oyniyan varmi bu oyunu ?
cok supper yazmisssin yani caunter nse hamachiden oyniyan varmi bu oyunu ?
thaoz böyle bi mesaj mı var yada sen editlemeden once mi aldın anlamadım,gülcek neyin oldugunuda anlamıs deilim
quote:
Orjinalden alıntı: DarkZort
IP:212.175.22.121 DOMAIN : cs1.quzensonline.net Özellikler : Psychostats(İnternet sitesinde oyuncu sıralaması) WWCL , VAC , Hlbooster , Hlguard anti hile 12 saat oyunda , kalan saatlerde HLSW'de admin 250'den Fazla Harita Soccerjam
bu serverdan memnun deilim acıkcası özelliklerinin iyi olması 2.plandadır.Server da seviye yok,bikac ay once birsürü hileci vardı.İlk once bunları halledin sonra reklamınızı verin.
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
Cs'den elimizi ayağımızı ne kadar çeksekte arada oynamadan olmuyorO keleşin sesini hiç unutamam
Gel KoMiKaZe senle bi teke tek yapalım kendini gelistir
swat serveriniz clan için oldugu için public pek zevkli olmaz gibime geliyor. hayırlı olsun.
quote:
quote:
Yok abi sen kralsın yenersin beni korktum bak şimdi
arkadaşım paylaşım için sağol ancak ben başka bir sitede üyelik istemeden indirdim fakat ;CS 1.6 Server Listesi 2.4 ü değilde CS 1.6 Server Listesi 2.5' indirdim sorun olurmu?
quote:
Orjinalden alıntı: bigsoldier
arkadaşım paylaşım için sağol ancak ben başka bir sitede üyelik istemeden indirdim fakat ;CS 1.6 Server Listesi 2.4 ü değilde CS 1.6 Server Listesi 2.5' indirdim sorun olurmu?
Olmaz kardes güncellenmis sürüm rahatca kullan ama bazı serverlara girememen normal 2.4 tede oluyodu...
quote:
quote:
quote:
Neyimden korkcaksın ya 2-3 aydır işlerde oynayamayınca bende sogumusum,basitlere olmek beni deli ediyor zaten...
saol emegine saglık
yaa arkadaşlar ayıp olmazsa bana hamachiden nasıl bağlantı kuracağımı öğretirmisiniz
quote:
quote:
quote:
quote:
Neyimden korkcaksın ya 2-3 aydır işlerde oynayamayınca bende sogumusum,basitlere olmek beni deli ediyor zaten...