Şimdi Ara

CSGO BOOST / SATILIK GLOBAL ELITE HESAP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Counter Strike : Global Offensive BOOST SERVİSİ Ve Satılık hesap hizmeti başlamıştır.
    CSGO BOOST SERVİSİ DETAYLARI ;
    Silver
    1 RANK = 3 TL
    2 RANK = 6 TL
    3 RANK = 8 TL
    4 RANK = 11 TL
    NOVA
    1 RANK = 5 TL
    2 RANK = 9 TL
    3 RANK = 13 TL
    4 RANK = 16 TL
    KELEŞ (MG)
    MG1 'den MG2'ye = 6 TL
    MG2 'den MGE (çift keleş)'e = 7 TL

MGE'den DMG'ye (güzide) = 10 TL
    DMG'den LE'ye (kartal) = 15 TL
    LE'den LEM'e = 19 TL
    LEM'den SUPREME'e = 25 TL
    SUPREME'den GLOBAL ELITE'e = 35 TL

ÇOKLU ALIMLARDA İNDİRİM YAPILMAKTADIR!

Örnek : NOVA1'den DMG'ye Normalde 39 TL fakat çoklu alım olduğu için 25 'e kadar inmekte. Daha fazla alınırsa daha fazla iner.

NORMALDE BOOSTLAR 1 RANK İÇİN 1 GÜNDÜR. FAKAT EĞER SÜREYİ ARTTIRIRSANIZ FİYAT DÜŞER!

Örnek : MGE'den DMG olmak istiyorsunuz. Normalde 1 gün için 10 TL. Fakat siz 2 gün ya da daha fazla süre zarfı verirseniz bu fiyat 8 TL Ya da daha altına iner.

ÇOKLU KİŞİLİ ALIMLARDA FİYAT DÜŞER! YANİ ARKADAŞLARINIZLA BERABER ALDIĞINIZDA!

Örnek : 3 arkadaşsınız VE MGE'den DMG Olmak istiyorsunuz. Normalde 10 X 3 = 30 TL Olması gerekirken , çok kişili alım yaptığınız için 25 TL Olur.

ÖDEME ŞEKİLLERİ
    İNİNAL
    STEAM CÜZDAN KODU
    CSGO SKİN
    CSGO KEY
    STEAM OYUN KODU
    STEAM HEDİYE OYUN
    BYNOGAME KODU
    MOBİL ( mobil ödemede fiyatlarda değişim olabilir)

CSGO GLOBAL ELITE VE MGE HESAP SATIMI İÇİN ÖZELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

YORUM YA DA PM ATARAK ULAŞABİLİRSİNİZ. STEAM ADRESİMİ ÖZELDEN VERİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wurble -- 16 Mayıs 2017; 0:47:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya bu konuları görünce lolde boost yapan arkadaşım geliyor aklıma diamond 3 hesabı diamond 1 yapmak için almışlardı diamond 5e dusurup geri vermişlerdi asdhahdahd
  • Lickshoot kullanıcısına yanıt
    Biz sizden hiçbir şekilde hesabınızın şifresini vb. Birşeyini istemiyoruz :)

• Detaylı bilgi için bana özelden ya da STEAM hesabımdan ulaşabilirsiniz. Ücretlerde pazarlık/indirim Yapılmaktadır.

• 1 GLOBAL VE 2 MGE HESAP SATILMIŞTIR.

Elimde 1 GLOBAL , 2 MGE , 1 MG1 , 1 MG2 hesap kalmıştır bilginize..

MGE'den GLOBAL'a BOOST SATILMIŞTIR.

• 1 SUPREME , 1 MGE SATILMIŞTIR.

ŞUAN ELİMDE 1 GLOBAL , 1 MGE , 1 MG2 , 1 MG1 bulunmaktadır. (MGE HARİÇ HEPSİ SEÇKİNDİR)

2 Kişi NOVA'dan MG'ye boostlamaya sipariş almıştır.

• Bu arkadaş ve konu hakkında söylemek istediğim bir çift söz mevcut.

Öncelikle arkadaşa hesap almak için yazdım. Fiyat vs görüştük anlaştık. En son ödeme kısmına gelince ilk verme mevzusu tabii herkesin takıldığı noktaya geldik. Arkadaşla tartışma içerisine girdik ve ona bu forumda referanssız üyelerin referanslı üyelere ilk alışverişlerinde kolaylık sağlaması gerektiğini ilk vermesinin iyi olacağını söyledim. Arkadaşa her hangi bir dolandırıcı ibaresi vs gütmedim. Fakat konuşma bu şekilde devam ederken beni uzaktan yakından tanımayan bu arkadaşın hakkımda şu sözleri "Sizin gibiler böyle kendini zeki sananlar, dolandırmaya çalışmaya devam etsinler. Çok uğraşırsınız elbet bir gün enayi bulursunuz. Ama kul hakkı nedir o nu da elbet öğrenirsiniz" söylemesi gerçekten zoruma gitti. Aşağı yukarı 4 yıldır bu forumdayım. Satış yapıyorum,alış yapıyorum bir zamanlar middlemanlık yaptım.Bugüne kadar hakkımda bir tek kötü söz duymadım veya bu şekilde bir iftira altında kalmadım.Evet bu arkadaş asla ve asla ilk vermek zorunda değil. Fakat tanımadığı biri hakkında önyargıda bulunup bu şekilde ibarede bulunması uygunsuzdur. En son arkadaşa konuya bu tartışma hakkında yorum yapacağımı belirttim.(Bu ibareyi kullanmasaydı asla buraya her hangi bir yorum yazmayacaktım) Hah o zaman niye yazdın diyeceksiniz, yazma gerekçem forumun geldiği noktadır. Ben yıllardır bu forum dışında alışveriş yapmadım desem yalan olmaz fakat evet ben ve benim gibi eskiler/yeniler/referanslı arkadaşlar artık bu forumun bize saygısı kalmadı. Bu bölüme düzgün bir yönetim gelmediği sürece daha bu ithamları çok göreceğiz. Üzülüyorum arkadaşlar bu forum bu durumda değildi ve 4 yıldır hiç bir şekilde bu tip bir suçlamanın altında kalmadım. Burada da belirtmek isterim arkadaşa dolandırıcı veya değil demek haddime değil. Bu konuda her hangi bir fikrim yok tanımıyorum arkadaşı. Fakat bu yazıyı yazmayı gerçekten istedim çünkü sağda solda bu arkadaş tarafından suçlamalar duymak istemiyorum.

Okuyan okumayan herkese teşekkürler iyi forumlar.

Ek olarak arkadaşı daha fazla konuşmak istemediğim hakkında uyarınca ve konuya yorum yazacağımı belirtince yazdığı şu oldu: Neyse sizin gibilerle , dolandıramayınca işe balta vurup kul Hakkı'na girenlerle daha fazla konuşmayacağım.

Diyecek söz yok artık gerçekten üzücü kendi adıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drmel -- 16 Mayıs 2017; 19:40:36 >

• Olayları kendi tarafınızdan yargılayarak sadece belirli kısımları söyleyerek olayı çarptırmaya mı çalışıyorsunuz bilmiyorum fakat eğer bir olayı söyleyecekseniz tam anlatın. Benimle konuşurken sanki ilk ben vermek zorundaymışım gibi davranmanız VE "bu formda referanssızlar ilk vermek zorundadır" cümleniz beni tamamen sizden soğuttu VE sizin Hakkı'nda kötü düşüncelere sevk etti. Ondan sonra da benle dalga geçmeye çalışmanız beni sinirlendirdi ve sizin dolandırıcı olduğunuzu düşünüp bunu açıkça söyledim. Forumun herhangi bir kötülüğü yok. Siz sadece kendinizi fazla üstün görüp burada böyle davranıyorsunuz. Hepimiz eşitiz. Bunun tartışılacağı yer de burası değil. Özelden ya da STEAM den yanlış anlaşılmayı çözebilirsiniz fakat siz direkt olarak arkadaşlıktan silmeyi tercih ettiniz. Herhangi bir iftira ile konumu baltalamaya çalışmanız aşikar. Şimdiye kadar yaptığım hiçbir satıştan şikayet gelmedi. Beni tekrar ekleyip insan gibi dalga geçmeden konuşmak isterseniz size kapım açık. Dediğim gibi tartışılacak yer burası değil. Yorumunuzu silmenizi ve iftiranızı kendinize saklamanızı ya da özelden bu problemi çözmeyi teklif ettim. Gerisi size kalmış.

• Wurble W kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz kadar konuşmaları okuyabilirsiniz varsa da buyrun ss alın zorundasınız gibi bir ibare geçmiyor. Orada gereklidir demişim gereklilik. Ek olarak eğer baltalamak isteseydim arkadaş dolandırıcıdır alışveriş yapmayın derdim. Benim burada ki yazımın %50si size %50si forumun gittiği yönedir. Forumun herhangi bir kötülüğü yok diyorsun demek ki önceki halini bilmiyorsun. Silmemin sebebi ise konuşmayı daha fazla devam ettirmek istemediğimi belirttiğimde yazdığın son cümle, kendi mesajımda da yer alıyor. Probleme gelirsek çözülür bir yanı yok bu ibarelerden sonra ilk verseniz dahi alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drmel -- 16 Mayıs 2017; 20:6:46 >
  • Çözülür derken alışveriş yapmanız için dememiştim. Sadece olayın büyümesini iki tarafında zararlı çıkmasını önlemek için dedim. Sizin kendinizi yanlış ifade etmeniz sonucu ya da benim Yanlış anlamam sonucu olan bir olay. Ayrıca neredeyse beni ilk vermem için zorladınız. " Gerek "demeniz de benim bunu yapmak zornda olduğumu belirtiyor. Neyse olayları büyütmeyi , konumu kirletip yanlış iftiralarda bulunmayı , olayı çözmekten değilde kötüleştirmektennyana olmayı seviyorsanız size kalmış. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wurble -- 16 Mayıs 2017; 20:17:17 >
  • Wurble W kullanıcısına yanıt
    Restleştikten sonra böyle ağır bir ithamın çözümü olamaz. En başında steamdaki son mesaj yerine bir özür kafiydi.

Daha fazla uzatmak istemiyorum iyi satışlar.
  • Benimle dalga geçer gibi konuşmanızda alttan alınabilecek birşey değil. Sonuçta ben sebepsiz yere Can'ım sıkılıp size bu ithamda bulunmadım. Sizin yaptığınız davranışlar sonucu dedim. İlk yorumumda da konumu kirletmeyip istiyorsanız özelden iletişime geçin demiştim yine diyorum. Olayı uzatmak istemiyorsanız VE çözmekte istemiyorsanız tartışma çıkarmayın forumda. Yorumlarınızı kaldırın. Ben konumda yanlış anlatılmış yorum görmek istemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.