Şimdi Ara

CSGO'da Hiçbirşey yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:GO'yu uzun zamandır açamıyordum fakat sonunda sorunun ne olduğunu buldum ve bazı dll dosyalarıyla çözebildim. Ancak şimdi her oyuna girmeye çalıştığımda ilk defa çalıştırılmak için hazırlanılıyor diyor ve oyuna girdiğimde CS:GO oynayan arkadaşlarım başka bir oyunda gözüküyor / seviyem rankım gibi şeyler gözükmüyor.
    Ve ölüm maçı gibi maçlara girmeye çalıştığımda ise Eşleştirme kullanılabilir değil diyor sanırsam bu sorun aile paylaşımında oluyormuş ancak aile paylaşımı gibi birşey söz konusu değil.
    Ayrıca lobi oluşturmak istediğimde de Bağlantı Kesildi / Oturum oluşturulamadı. Lütfen bağlantını kontrol et ve tekrar dene diyor.
    Ve Envanterime girmek istediğimde ise Eşyalarını sunucu üzerinden geri alma işlemi başarısız oldu.Lütfen envanterine ulaşmayı daha sonra dene. yazısı karşıma çıkıyor.

Oyun dosyalarını doğruladım ve oyunu silip tekrar kurdum... Driverlarım güncel. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum..

• up
  • dostum sistem özelliklerin imzada belirttiğin gibimi. çünki dediğin hatalar csgo da sadece düşük sistemlerde ortaya cıkan sorundur.
  • So Random kullanıcısına yanıt
    Sistem özelliklerim imzada belirttiğimin birebir aynısı .. :S
  • şöyle açıklıyayım bu durumda steam genelde oyunlarında yapılan küçük değişiklikleri farkedip oyunu çalıştırmaya biliyo yani yaptığın dll değişikleri ne ise silip(hepsinin silindiğinden emin ol)oyunu tekrar yuklersen bide doğrularsan sıkıntı olmaz. ama hala devam ederse sorunun oyunla alakalı olmadığına emin olabilirsin internet bağlantında bi sorun olabilir(kısıtlama vs) veya steam csgoyu manuel güncelleme denetlemesi yap
  • So Random kullanıcısına yanıt
    Tamamdır deneyeceğim destek için teşekkürler :/
  • Sorunum hala çözülmüş değil up :S :'(
  • steam'den doğrulama yapmışsan internetini kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnificient artist -- 4 Ocak 2017; 0:39:48 >
  • Steamden dosya doğrulama yapmayı dene. Ayrıca bağlantı sorununun nedeni windows güvenlik duravı olabilir. Ayarlardan cs go ve steamın interneti kullanmasına izin vermen gerekebilir. Bende bir ara öyle bir sorunla karşılaşmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.