Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 csgo envanteri satılık. steam pazar değeri 3250 tl civarı. 2400 tlye satılır. Satın Al 17 Ekim 2023 14:35 1 1 csgo envanteri satılık. steam pazar değeri 3250 tl civarı. 2400 tlye satılır. csgo hesabında çıkarttığım kasalar vb satılıktır. kasaları kendim çıkardım dün oyundan sonra silah kasası düştü. referansı çok olanlara önce kendim atarım. referansı az olanlardan ilk olarak ücreti isterim. eskişehirde olan varsa yüz yüze görüşerek de halledebiliriz. forumda daha önceden 3-4 satışta bulundum. isteyenlere konuştuğum kişilerin profilini atarım. steam profilim: https://steamcommunity.com/profiles/76561199502963583Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] satılık weapon case ( steam pazar değeri 3000 tl ). takas olarak gönderilecektir.