Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. En az 90win'i olan CSGO hesabı ile GTA 5 hesabı ile takas yapmak istiyorum. Forumdan +ref'im vardır, ciddi kişiler yorum atarsa iletişime geçerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CSGO hesap ile GTA 5 takas ankara içi iphone 5 ile takaslık 6 aranıyor Satılık Steam Hesabı CSGO hesap ile GTA 5 takas
Merhabalar hocam elimde istediğiniz özellikte bir hesap var herşeyiyle size teslim edebilirim fakat gta 5 özellikleri nelerdir.
hanc71 kullanıcısına yanıt Merhaba hocam özellikleri derken neyi kastettiniz anlayamadım tam olarak. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CSGO hesap ile GTA 5 takas ankara içi iphone 5 ile takaslık 6 aranıyor Satılık Steam Hesabı CSGO hesap ile GTA 5 takas
Güncel arkadaşlar hâlâ bekliyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CSGO hesap ile GTA 5 takas ankara içi iphone 5 ile takaslık 6 aranıyor Satılık Steam Hesabı CSGO hesap ile GTA 5 takas