Şimdi Ara

CSGO Key Alınır 7.40 TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 adet key aldım, alışveriş sorunsuz gerçekleşti. Teşekkürler hocam.
  • Keylerden sonra AWP - Asimov aldım arkadaştan, güvenilir ve çok yardımsever bir arkadaştır. Alışveriş için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabada -- 23 Mayıs 2015; 13:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asiimov için tks düşünürmüsün ps4 oyunu witcher 3 vs ?
  • batuqwert7878 B kullanıcısına yanıt
    hayır saol hacı
  • 53 adet daha KEY aldım, güvenilir satıcı 3. Alışverişim kendisiyle.
  • up
  • Steam friend invite attım ?
  • 4 key aldım arkadaştan sorunsuz.
  • up
  • Redditte satılıktı bu bıçak dün , hayırlı olsun.

Bendede aynısının backsidei %100 bluegem olan var.
    Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bıçak senin miydi ya? dün redditte gördüm vay anasını bi de arkası gold ya da yine mavi olsa heralde en pahalı bıçak rekorunu kırabilir diyordum :)
  • willie68 kullanıcısına yanıt
    evet redditteki bıcak bu çok teşekkürler
  • sieger kullanıcısına yanıt
    aynen benim hacı :) valla dediğin gibi arkasıda blue olsa artık bizde bi haber olurduk ilk takaslamak icin aldım hedefime ulaştım hatta gectim ama bu seferde kıyamıyorum valla
  • Du ben şunu uplayım çok sevdim bu bıçağı. Bi haftasonu vakit olursa kiralarız senden. Bi de geçen üstü %100 mavi stat mw ak vardı, yanında da onu alıcaksın, artk senden bunu bekliyoruz Fat Tony.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Du ben şunu uplayım çok sevdim bu bıçağı. Bi haftasonu vakit olursa kiralarız senden. Bi de geçen üstü %100 mavi stat mw ak vardı, yanında da onu alıcaksın, artk senden bunu bekliyoruz Fat Tony.

up için teşekkürler ak baktım bende ama hep kurtların elinde bir türlü anlaşamadık bunun gibi bi süpriz satıcı yakalıyacam inşallah kiralama işide kolay :)
  • wow bu kadar pahalı olacağını düşünmezdim hiç , ama gerçekten çok güzel . forumda alıcı çıkması biraz zor tabi :) , sapphire istiyordun buda gayet mavi :D
  • Fat Tony kullanıcısına yanıt
    Onun piyasasını bilmiyorum ama dün ya da önceki gün millet aa baya ucuz diyordu 400 key civarı olan birine. Eminim denk gelecektir yine. Kira ciddi değildim ya, haftasonu koca günde 2 maç yapacak vakit bulamıyorum maalesef, bulursam konuşurz ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

wow bu kadar pahalı olacağını düşünmezdim hiç , ama gerçekten çok güzel . forumda alıcı çıkması biraz zor tabi :) , sapphire istiyordun buda gayet mavi :D

ben araştırdım tabiki bundan iyisi vardır ps bs full ocean blue olan ama suanda satılık olarak eniyisi bu hacı stattrak m9 bayo sapphire fn artı ekledi üstüne ama kabul etmedim bakalım bi koleksiyoncu sabah rezerve ettirdi zaman ver 1500k alacam diye sapphire bunda zaten
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Error
    http://steamcommunity.com/id/idanzie_
    yada kendi kara ch üstüne ekliyecek ama pure keyden yanayım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Onun piyasasını bilmiyorum ama dün ya da önceki gün millet aa baya ucuz diyordu 400 key civarı olan birine. Eminim denk gelecektir yine. Kira ciddi değildim ya, haftasonu koca günde 2 maç yapacak vakit bulamıyorum maalesef, bulursam konuşurz ama :)

arıyorum biri offer verirken 250k den saydı tabi sırf karayı almak için normalde kactır bende bilmiyorum ch pazarına ilk girişim benimde
  • Güvenilir arkadaş 20 KEY SORUNSUZ ALINMIŞTIR +REP
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.