Şimdi Ara

CSGO Lounge Bet Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu hatayı alıyorum steam trade urlyi ayarladım, envanteride herkese açık yaptım.

• İngilizce bilmemenin zararları işte bunlar

+ nick çok manidar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suriyeli Genç

İngilizce bilmemenin zararları işte bunlar

+ nick çok manidar

İngilizce biliyorum, fakat bu hatayı her zaman alıyorum geceleri serverlar boşkende alıyorum, pahalı item atıncada alıyorum ayştayn seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananbaban07

quote:

İngilizce bilmemenin zararları işte bunlar

+ nick çok manidar

İngilizce biliyorum, fakat bu hatayı her zaman alıyorum geceleri serverlar boşkende alıyorum, pahalı item atıncada alıyorum ayştayn seni

Bu bi hata değil

itemleri draft ediyoruz diyor yani maç tamamlanmış adminler onaylamış bot herkese valuesi değerinde skinlerini oynayanlara teslim edecek o işlemleri hallediyor. bu işlemler sürerken server dolu olduğu için online kişiler böyle blokluyorlar işlem yapmasınlar da yüklenme üstüne yüklenme olmasın diye amaç sitenin çökmesini engellemek.

en altta da işimiz bittiğin de geri dönücez demişler kısa süreliğine diye eklemişler çok zor değil yani

• Güzel arkadaşım bu hata sürekli oluyor her zaman bu adamlar her zaman yoğun mu sanki?
  • quote:

Güzel arkadaşım bu hata sürekli oluyor her zaman bu adamlar her zaman yoğun mu sanki?

sen kapat hadi canım yazmasın daha fazla ben dönerim sana
  • quote:

quote:

Güzel arkadaşım bu hata sürekli oluyor her zaman bu adamlar her zaman yoğun mu sanki?

sen kapat hadi canım yazmasın daha fazla ben dönerim sana

yardim istedik sen şimdi havalı olduğunu felanda düşünüyorsundur.sen bu egoyla kendine ''güzel'' bir arap kızı bulursun
  • El atıcak biri yok mu?
  • Kardeş aynı hata vardı steam url yeniledim tekrar loungea girdim url yi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.