Şimdi Ara

CSKA MOSKOVA-FENERBAHÇE (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
0
Favori
7.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi top çeviriyorlar, forvetleri hızlı ve sürekli çapraz koşu yapıyorlar Biz mücadele etsekte çok pas hatası yapıyoruz ve topla fazla oynayamadık.
    Maçı anlatan spiker berbat
  • Durum pek iç açıcı değil.Deniz yine patlamaya hazır bomba.Onların forvetleri bire birde iyiler.bu şekilde maçın sonun getiremeyiz.Bir gol daha bulmamız lazım.Yoksa son dakikalar eziyet olur.
  • Spiker : '' Onların AHlarına bizim OHlarımız karışıyor'' Sapık herif
  • kezman bence ilk yarıda iyiydi.
  • fenerbahçe acaip bir şans ile gol buldu, adamlar kendi kalelerine zorla attırdı. pozisyonlar onlarda, oynayan onlar ama fenerbahçe galip, bakalım 2.yarı ne olacak.
  • Fener golü buldu ama pekde iyi oynamadı ikinci yarı toparlanması gerek ah kezman ah gol atmasanda olur ayakta durabilsen o bile yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

fenerbahçe acaip bir şans ile gol buldu, adamlar kendi kalelerine zorla attırdı. pozisyonlar onlarda, oynayan onlar ama fenerbahçe galip, bakalım 2.yarı ne olacak.

istediklerin olmuyor değil mi
  • Allah korusun Jo ve Love'dan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coverdale

her ne kadar 1 gol atmış ve birkaç pozisyona girmiş olsak da pek iyi oynadığımız söylenemez . organize atak yapamadığımız için de deivid ve kezman topa değmiyor , sanki hiç forvetimiz yok sahada 9 kişi oynuyoruz . wederson , alex ve aurello biraz oyunda varlar .

adamlar 3 kişiyle hücum yapıyorlar diğerleri defans ve ortasaha çakılı oynuyor. yemeden bir gol atarsak ozaman rahat rahat hücumda organize olabiliriz. Yeterki yemeden bir gol daha atalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

İyi top çeviriyorlar, forvetleri hızlı ve sürekli çapraz koşu yapıyorlar Biz mücadele etsekte çok pas hatası yapıyoruz ve topla fazla oynayamadık.

sus başımızıa emre tilev yağar sonra .
  • quote:

fenerbahçe acaip bir şans ile gol buldu, adamlar kendi kalelerine zorla attırdı. pozisyonlar onlarda, oynayan onlar ama fenerbahçe galip, bakalım 2.yarı ne olacak.

acaip bir şans yanımızda oldu dünya başına yıkıldı dimi
  • Appiah olsa çok değişik olur bu maç deniz icine etti gene takımın
  • CSKA da iş yok..
    biraz asılırsak maça alırız..
  • quote:

quote:

İyi top çeviriyorlar, forvetleri hızlı ve sürekli çapraz koşu yapıyorlar Biz mücadele etsekte çok pas hatası yapıyoruz ve topla fazla oynayamadık.

Adam sanki yatağından anlatıyor. Ben bu kadar sek si maç anlatanını görmedim

• fener iki predator'a dikkat etmesi lazım çok çevikler hele jo çok ii oynuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

quote:

quote:

stüdyodan mı anlatıyor nedir. sahanın atmosferini hissedemiyoruz

• Her ne kadar golü şansa bulmuş olsak da cok iyi oynamasak da (ki deplasmanda bu oyun normal bence) takma güveniyorum inşallah alırız bu maçı.Bir gol daha bulsak tam süper olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabregas.

quote:

sion bala yensin onları da görsün bakalım şans nasıl olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Fabregas.

quote:

niye yıkılsın.
    2 takımı da tutmuyorum. almışım kolamı çerezimi zevk yapıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.