Maç biraz önce başladı,Star'da naklen yayınlanıyor.CSKA'ya gönülden başarılar... Umarım bu maçın sonunda bir üst tura çıkmış oluruz
bu cska'da iş yok maçı verirlerse hiç şaşırmam. wagner lowe,joe oynamıyor cska'da zaten topu topu 2 oyuncuları var.
Mantığı nedir anlamadım maça Wagner Love ve Jo'suz çıkmanın. 38.dk gol attı psv 0-1 oldu maç... Böyle giderse hikaye olur CSKA'nın puan alması iki en öenmli adamları yok,maça asıldıkları yok..Kendi işimizi kendimiz görecez artık
PSV ALIR,INTER YENER
Şaka maka beyler 2. tur yalan olabilir haaa :S
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Şaka maka beyler 2. tur yalan olabilir haaa :S
Herşey olabilir.Zaten onun için son maça kalmamasını istedik gel gör ki bu gece cska diye bir takım yok sahada... Bize oynadıkları gibi oynarlarsa cska %80 kazanır diyordum ama Wagner love yok Jo yok diğerleride 4 maçta 1 puan alabilmiş olmanın moralsizliğiyle silik bir futbol sergiliyorlar.Bize ekmek çıkmaz bu maçtan işimize bakacaz artık.
maç sonucu psv1 csk 0 hadi fenerim bitir interi
Şanslı diyorlardı bir de Fenerbahçe'ye.Gurubun kaderini belirleyecek maçta CSKA'nın 3 önemli oyuncusu yok.Şans tabi ya.
Yedikleri goller her zamanki gibi komik.Öyle goller yemeselerdi 6-7 puan toplarlardı rahat....
Arkadaşlar rahat olun biz bu CSKA'yı kadıköyde perişan ederiz..adamların hiçbir iddiası kalmadı.ayrıca rahimic ve dudu da cezalı bizim maçta..
Geçmiş ola,tur hesabı cska maçına kaldı büyük ihtimalle... Maça 2'si mükemmel 3 oyuncusundan yoksun çıkan cska'yı futbol oynamadan yalandan bir golle yenen psv'nin inter'i yenebileceğini zannetmiyorum ama futbol işte herşey olabiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
Şanslı diyorlardı bir de Fenerbahçe'ye.Gurubun kaderini belirleyecek maçta CSKA'nın 3 önemli oyuncusu yok.Şans tabi ya.
Yedikleri goller her zamanki gibi komik.Öyle goller yemeselerdi 6-7 puan toplarlardı rahat....
Fenerden yedikleri goller çok mu ciddiydi :)
quote:
Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba
Arkadaşlar rahat olun biz bu CSKA'yı kadıköyde perişan ederiz..adamların hiçbir iddiası kalmadı.ayrıca rahimic ve dudu da cezalı bizim maçta..
napayım rahimiçi dudu'yu.Wagner lowe, joe bize karşı oynadıktan sonra..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme