Şimdi Ara

CsMu Online Fun Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orjinalden alıntı: ActionMu

quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Serveri isterseniz Resetleriz iyor adam bukadar kolaymı resetlemek.. Hadi ben istiyorum resetleyin.. Tövbe Tövbe okadar insanın emegi ne olucak.. Bayadır varsınız biliyoruzda bur esetleriz isterseniz sözüne sinir oldum bilesiniz.. Neyse Basarılar...

+1 Bence de herkezin emeği öyle kolay kolay atılmamalı

ßu Lafların altında bişey ararmıyım? Neden olmasın

Önce kendi Görüşümü açıklayayım;
    Adam Önce server'i localde açmış millet kasmış kasanlar arkları adam dışarı açmak istiyo ve dışardan oynayacakların istedigine göre resetlicem diyo..Demekki var bu serverda Bişe Edit fln olmuştur kesinlikle Hepsi emek diiLdir onların

ßencede Dışarı açacaksa en iyis Resetlemesidir..

GeLeLim size Lee ve ActionMu

Baktınız adam dışarı açıyo Rakip GeLiyo tutuştunuz dimi Player sayısı bölünür die yada playerlarınız kaçar die mazeret aryorsunuz

ßu sadece ßenim görüşüm varsa post'um hakkında görüşü olan çekinmeden söyLeyebilir

La Reşo Ne Komik Adamın La Arkadaşım Benim Playerlarımın %90 ı yabancı Benim İçin Farketmez Zaten 80-90 Player Online ım Var. Bunların 7-8 i Türk. Onlarda Serverdan Memnun. Ne Komik Adamsın La Sen Beni Güldürdün Allah ta Seni Güldürsün.

• 90 player'in %90 'i 80 eder

Geriye kalır 10 türk 7-8 diil

valla dediqim gibi bu benim görüşüm..Korkanda varr Korkmayanda
  • Ya Tamam Seni Mi Kıracam Korkuyorum Türklerin Adını Kirletecek Serverlardan Korkuyorum Herkez Bizim ki gibi Kaliteli Server Kuramıyor Biz de Arada Kaynıyoruz... Serverın Kalitesi Ortada... Ben Bu Serverdan İçin Demiyorum Kalitesiz Die!!!
  • quote:

Ya Tamam Seni Mi Kıracam Korkuyorum Türklerin Adını Kirletecek Serverlardan Korkuyorum Herkez Bizim ki gibi Kaliteli Server Kuramıyor Biz de Arada Kaynıyoruz... Serverın Kalitesi Ortada... Ben Bu Serverdan İçin Demiyorum Kalitesiz Die!!!

Sen açarken biri sana dedi mi ki kapat serveri kalitesiz olacak diye ?
    Adamı ne kadar tanıyorsun ki böyle laf atıyosun.
    Bu server için laf atmıyorm diyosun adamın topicinden başka topicte böyLe bi yazın yok.
    Neyse siz bildiginizi yapın

• Ben O Yazdıgımı Sana Söyledim İlk Tartışmayı Zaten Sen Cıkarttın Ben Zaten Türk Oyunculara Kesin Gel Yok Oyna Gibi Bir İkazım Olmadı. Beni Tanıyanlar Zaten Tanır. İsteyen Serverıma Gelir. Benim Ne Kadar Çalıştıgımı Biliyorlar Zaten. Dedigim Gibi Bu Server a Demiyorum. Ama O kadar Kişinin Emeği Boşa Gitmemeli. Ya da Bastan Dısa Acacaktı da Neden ilk Demedi Silelim. Herneyse Beni İlgilendirmez İsteyen İstedigini Yapmakta Özgür. Senin Cekememezlik Lafından Dolayı Buraya Kadar Uzadı...
  • Çekememezlik mi ?
    Bak işte buna çok gülerim..ßen GlobalMu yu bile kıskanmamışm seni mi çekemicem La ?

ßenim Düşüncemdi o ve sundum..Zorunamı gitti ?

Neyi düşünüyorum biLiyomusun..Acaba Bu DH daki herkese Muonline hakkında yardım etmelimiydim..Etmediklerim nedense hep bana karşı duruyolar

Sanırım anladın ne demek istedigimi VoLKaN

Nese adamın topic'ni baya kirlettin varsa bişe msn de söyle.
  • Ya Arkadasım Ne Yardımı Bana Bir Söyler misin??? Season 4 Olayını Söylüyorsan Ben Senden Files Felan İstemedim. Bu Topic e Kadar Hiç Bir Sataşmamız Olmadı. Sen Kendin Polemik Yaratıyorsun. Bu Sence Benim Sorunum mu??? Yardım Et veya Etme... Farketmez Bunun Yüzünden Konusmayacak veya Art Bir Niyet Besleyecek Kadar Cahil Bir İnsan Değilim Allahıma Şükür... Sadece Senin Cekememezlik Lafına Ben Sinirlendim O Kadar... Durumu Bu Noktaya Getiren Zaten Sensin... Bu Sorun Sence Benim mi Suçum??? Bence Sakin Kafa İle Düşünürsen Doğru Cevabı Bulacağına Eminim.

EDIT: Harf Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ActionMu -- 10 Ekim 2008; 18:29:45 >
  • quote:

Ya Arkadasım Ne Yardımı Bana Bir Söyler misin??? Season 4 Olayını Söylüyorsan Ben Senden Files Felan İstemedim. Bu Topic e Kadar Hiç Bir Sataşmamız Olmadı. Sen Kendin Polemik Yaratıyorsun. Bu Sence Benim Sorunum mu??? Yardım Et veya Etme... Farketmez Bunun Yüzünden Konusmayacak veya Art Bir Niyet Besleyecek Kadar Cahil Bir İnsan Değilim Allahıma Şükür... Sadece Senin Cekememezlik Lafına Ben Sinirlendim O Kadar... Durumu Bu Noktaya Getiren Zaten Sensin... Bu Sorun Sence Benim mi Suçum??? Bence Sakin Kafa İle Düşünürsen Doğru Cevabı Bulacağına Eminim.

Valla bence Yazdıklarımdan bişe anlamayıp tartısmayı yaratan sensin..Sen Gülerek cevap verdin demekki alınmıyor korkmuyordun bende sana gülerek cevap verdim esprili ve korkanda var korkmayanda dedim dimi ?

Ama nooldu Çekememezlik oldu..ßen ßenden fiLes istedin demedim ki bende files bile yok..ßu topic'e kadar baska bi topicte konsmadkta ondn yok galiba..oLsa eminim kesinlikle olurdu yardım konusuna gelince Sen anLamışsn zaten başkasınn anlamasına gerek yok açmiim orayi hadi see u

• quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Ya Arkadasım Ne Yardımı Bana Bir Söyler misin??? Season 4 Olayını Söylüyorsan Ben Senden Files Felan İstemedim. Bu Topic e Kadar Hiç Bir Sataşmamız Olmadı. Sen Kendin Polemik Yaratıyorsun. Bu Sence Benim Sorunum mu??? Yardım Et veya Etme... Farketmez Bunun Yüzünden Konusmayacak veya Art Bir Niyet Besleyecek Kadar Cahil Bir İnsan Değilim Allahıma Şükür... Sadece Senin Cekememezlik Lafına Ben Sinirlendim O Kadar... Durumu Bu Noktaya Getiren Zaten Sensin... Bu Sorun Sence Benim mi Suçum??? Bence Sakin Kafa İle Düşünürsen Doğru Cevabı Bulacağına Eminim.

Valla bence Yazdıklarımdan bişe anlamayıp tartısmayı yaratan sensin..Sen Gülerek cevap verdin demekki alınmıyor korkmuyordun bende sana gülerek cevap verdim esprili ve korkanda var korkmayanda dedim dimi ?

Ama nooldu Çekememezlik oldu..ßen ßenden fiLes istedin demedim ki bende files bile yok..ßu topic'e kadar baska bi topicte konsmadkta ondn yok galiba..oLsa eminim kesinlikle olurdu yardım konusuna gelince Sen anLamışsn zaten başkasınn anlamasına gerek yok açmiim orayi hadi see u

Tamam hadi önceki yazını gectikte sen anladın derken neden bahsediyorsun??? Sorunu çözelim bir laf söylüyorsan acık söylede anlayalım yoksa ben bi yanlıs yapmısım gibi oluyor. Ne olmus onu da anlamadım ki

• Msn de konusuruz genç adam topic baya bi kirlendi
  • Arkadaşlar Bakın Server Bayadır Açıktı Ama Biz Forum Sitelerinde Ve Hiç Bi Sitede Reklam Yapmadık Sonra Yapım Aşamasına Geçti Server Ve Suan Yeniden Açtık O Yuzden Soyledim İsterseniz Server i ResetleyebiLiRiz Diye..!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.