Şimdi Ara

cso iso converter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdada verilen programları kullandım fakat cso dan iso ya convert yaptığımda misal gow 1.küsür gb isoya çeviriyorm 800mb gibi bir rakam oluyor.yokmu bunun çözümü.oyun ripli değil,harddiskimde yeteri kadar yerde mevcut

• amacın nedir? anlaşılmıyor.
  • afedersiniz.sorun şu ki cso yu iso ya çeviremiyorum.eksik çeviriyor programlar.normalde cso su atıyorum 1.1gb çevirtiyorum isoya 800mb oluyo halbuki cso isonun sıkıştırılmışı değilmi? sorunsuz olarak çevirse 1.3 gb gibi bir boyut çıkması lazım.umarım açıklayıcı olmuştur
  • analdım hangi programı kullanıyorsun?
  • ciso utility denedim psp converter vardı onuda denedim :/
  • ciso utility de altta decompress cso kutucuğuna tik koydun mu çevirirken?
  • tabiki decompress yaptım hatta seviyede 9 da duruyor
  • ferisss böyle msn gibi oldu kusura bakma ama büyük ihtimal cso da bir sorun var bekletme nedenime gelirsek kendim denedim god of war cso haldeyken boyutu: 1.22gb (1.319.537.493 bayt) iso boyutu:1.49gb (1.605.662.720 bayt) eğer senin cso boyutun bu değerlerden farklıysa (kastettiğim küçükse) büyük ihtimalle dosya hatalı.Bu arada ikisini de psp de denedim cso biraz takılarak iso sorunsuz çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themanwithoutshadow -- 30 Aralık 2008; 0:46:54 >
  • 1.22gb(1.320.396.806 bayt) cso boyutu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferisss -- 30 Aralık 2008; 0:53:34 >
  • boyut farklı pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.