Şimdi Ara

CSO Neden kapanıyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim üzere, cso türkiye serüvenini bitiriyor. 30 aralıkta komple kapanıcakmış. peki ama neden ? bunun sebebini bilenler yorum atarsa sevinirim. bunun dışında oynamışlığım var ama fazla değil. yinede bir çok çaba sarfederek oyuncu çekmeye çalıştılar, kampanya yaptılar, etkinlikler düzenlediler. peki ne olduda kapanıyor ?buradaki kapanma unsuru sizce ne olabilir ? merak ettim. dilden dile dolaşıyor. acaba bu işin aslı nedir diye aranızdan oynayanlar olabilir diye düşünerek yazdım.

• Tutmadı demek ki
  • O diğer seçenek başka şeylerinde olduğuna inanıyorum. birden bire bizden bu kadar kapatıyoruz. diyerek oynayan insanları hatta para vermiş insanları bile mağdur etme gafletine düştülerse. bu işi keyfi ve geçici olarak yapmışlardır. diye düşünüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish Desert Squads -- 11 Aralık 2014; 0:29:44 >
  • ne kapancakmış abi nerden duyuyorsunuz böyle şeyleri
  • CSO Türkiyenin resmi sitesinde ve Facebook sayfasında. yetkilinin kendi yazdığı yazılar ile öğrendim. bir çok kişide verdikleri paraların geri iadesi için çabalıyor. ama bilmiyorum. bir açıklama daha geldi nexon cash alanlara geri ödeme yapılacakmış. fakat oyuncular pekde memnun değil açıkası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish Desert Squads

CSO Türkiyenin resmi sitesinde ve Facebook sayfasında. yetkilinin kendi yazdığı yazılar ile öğrendim. bir çok kişide verdikleri paraların geri iadesi için çabalıyor. ama bilmiyorum. bir açıklama daha geldi nexon cash alanlara geri ödeme yapılacakmış. fakat oyuncular pekde memnun değil açıkası.

Böyle saçma oyunlara para verenler o paradan ümidi kesmiş demektir zaten, bir halt olmaz sıkma canını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi oyuna saçma demek hakaret olur. tamam beklentiler belki bir cod belki bir Bf olabilir. yada görüntü,görsellik gibi etkenler yadırganabilirde. bu şekilde katagorize etmek pek hoş değil. herkes kendi sevdiği oyunu oynar. CSO Türkiye ekibide bir umut bu yola girdi. ve ne güzelde gidiyordu. ne olduysa artık birden vazgeçtiler. ve kapatıcaklarını duyurdular. ben bunu merak etmiştim. oyuna para verenler hep en iyi olma çabası içinde olanlardır. ben hiç oyuna para vermedim. bu zaman kadar. cso türkiye kapansa bile. başka ülkelerde özellikle asyada ki asıl ürün yeri orası. yine oynanmaya devam edicektir. fakat bizim burdan oraya bağlanmak bayağı bi sıkıntı olur. bu şekilde hevesler hep yarım bırakılacaksa o zaman bir işe başlanılmasında, umutlu olanlar umutsuzluğa düşmesinler.
  • Turnuvalara katilan bir takımımız vardı onlar da csgo geldi. Emek veren herkese geçmiş olsun. Belkide sadece serverler kapanacaktir.

• İyi olmuş vakit kaybı zaten.

• İyi olmuş vakit kaybı mı ? Ben sizi anlamıyorum niyese. bu ön yargı ve yaklaşım neden sizde var çözebilmiş değilim. bu şekilde insanları soğutarak ne elde ederseniz onuda anlamış değilim. bende bir koyu cs oyuncusuyum mesela. 8 yıldırda bıkmadan oynuyorum. sizi ne rahatsız eder onuda bilmiyorum, ama bu şekilde milleti soğutmak yada yermek size hiç yakışmıyor. nasıl biz sizin bfnize cod'unuza karışmıyorsak, eleştirmiyorsak. sizde cs dendiği zaman surat ekşitmekten vazgeçin. unutmayın ki şuanda oynadığınız o oyunların atası cs'dir. şimdi oynamıyor olabilirsiniz. sizi tatmin etmiyor olabilir eyvallah, ona sözüm yok. ama saygı denende bişey var.
  • Arkadaşım ben cs'ye laf atmadım benim vakit kaybı dediğim şey 1.6 oyununu biraz değiştirip point-blank tarzı insanların gerçek para vererek silah aldığı ve gerçek bir rekabet ortamının olmadığı oyuna vakit kaybı diyorum.

Bende çok 1.6 oynadım ama her şeyin zamanı geçer şuan cs:go oynuyorum oda bir gün bitecek o zamanda yeni çıkana geçerim sürekli geriden gelerek bir şey kazamazsın.
  • Herkes kafasına eseni yapar. bende BTE projesini yürütüyorum şuanda. bende bu şekilde eğlenip vakit geçiriyorum. arkadaş çevremi genişlettim. ne güzel işte. herkes kendi sevdiği saydığı şeylere değer verirmiş. benimki'de o hesap.
  • metin2 nin birçok ülkeye ait serveri vardı cso nun da ingiltere amerika gibi olanı var mı acaba ben kore buldum fakat oynanmaz yazılar çince gibi bilen biri pm atsın tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.