Şimdi Ara

CSR2 Türkiye Crew (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
23
Favori
63.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALTIN KAZANMANIN BAŞKA YOLLARINI BÖLEN VARSA PAYLASABILIRMI ARACLARI PARCALAYAMIYORUM.HILE DE YOLUR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elite 3 olmanın bir avantajı var mı yoksa elite 2 kalıp acemi gibi gözüksem online yarışlarda red yemem gibi gözüküyor ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrartt

Selamlar,

Rank 81 sezonda ortalama 1.5 milyon RP yapıyorum. Davet gönderirsen sevinirim.

Nick:OnrArt

ID:72424896414
    Özel mesaj gönderdim Hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalhuahan

Ben de baya süredir ilgiliyim konuyla Crew var ise alırsanız sevinirim.

Özel mesaj gönderdim Hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sametcsr

Merhabalar 47 levelim garajım 11m the Tempest e geçtim ama ne oluğunu kavaramadım henüz şun da crew e katkım 700k yabancı kılandayım iy Türk klan arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihat gulsoy

ALTIN KAZANMANIN BAŞKA YOLLARINI BÖLEN VARSA PAYLASABILIRMI ARACLARI PARCALAYAMIYORUM.HILE DE YOLUR
    Hocam hileye hiç bulaşma...
    Araba parçalamak için altın harcama...
    Sadece Live´de seri W/L için depoyu doldurmaya harca...

• quote:

Orijinalden alıntı: jatagani

elite 3 olmanın bir avantajı var mı yoksa elite 2 kalıp acemi gibi gözüksem online yarışlarda red yemem gibi gözüküyor ne dersiniz?
    Bence lisansı alıp Boss Car´ları almaya başlasan iyi olur...
    Güzel araçlar var içinde...

• Usta crewe alırmısın “BayBozKurt”

CSR2 Türkiye Crew

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tlherdd -- 17 Ekim 2018; 14:38:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tlherdd

Usta crewe alırmısın “BayBozKurt”

• 3 ferrari gto var ne yapmalıyım birde the tempsti anlamadım yarışlarda araba yarışı varsa kaybetmek istemem anlatırsanız sevinirim...

• Kolay gelsin arkadaşlar. Aranıza katılmak isterim. Çalışan bir kişiyim. Olabildiğince zevk aldığım için genel olarak oyundayım. Yabancılara emek vermektense vatan millet Sakarya olsun isterim. Şimdiden teşekkürler...

CSR2 Türkiye Crew

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnRYhN16 -- 20 Ekim 2018; 10:21:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 adet Focus RS var. İlkini kendim alıp full upgrade yaptım. İkinci hediye olarak geldi, tek yıldız. İlk aracı strip yaparak aynı parçalarla ikinci aracı full upgrade yapabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sametcsr

3 ferrari gto var ne yapmalıyım birde the tempsti anlamadım yarışlarda araba yarışı varsa kaybetmek istemem anlatırsanız sevinirim...
    Hocam iki tanesini strip´leyerek diğeri için S6 çıkarmaya çalışabilirsin, kesin çıkacak diye birşey yok tabii...
    Tempest´lerde her Tier için geçmen gereken süreler var, o sürenin en az yarım saniye altında bir araçla Tempest yarışlarını tamamlayarak Boss Car araçlarını garaja çekmelisin...

adresinden en iyi araç sürelerine, ayarlara ve Tempest için kullanılacak araç ve ayarlara ulaşabilirsin...
    Boss Car sürelerine buradan bakabilirsin...

CSR2 Türkiye Crew

• quote:

Orijinalden alıntı: CnRYhN16

Kolay gelsin arkadaşlar. Aranıza katılmak isterim. Çalışan bir kişiyim. Olabildiğince zevk aldığım için genel olarak oyundayım. Yabancılara emek vermektense vatan millet Sakarya olsun isterim. Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: fp06

Bende 2 adet Focus RS var. İlkini kendim alıp full upgrade yaptım. İkinci hediye olarak geldi, tek yıldız. İlk aracı strip yaparak aynı parçalarla ikinci aracı full upgrade yapabilir miyim?
    Hocam yıldızlı araçlar her zaman daha iyidir...
    Yıldızsız araçlara para ve zaman harcama derim...
    Araçtan parçaları sökmek için altın isteyecek senden, hiç gerek yok bence...
    Biraz sabırla herşey güzel olur...
  • CSR2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için.

• Oyuna bu forumu görüp yeni başladım. CSR2 arkadaşıma verdiği cevaplar için teşekkür ederim. Ford Fiesta ile başladım. Upgrade'leri tamamladım. 35/35. Fakat fuse upgradelerim çok düşük. 4/24. Fuse kazanmam için sadece bronz altınları kullanıp sandık mı açmam gerekiyor? Başka fuse almanın yolu var mı?

Tune'da Nitrous'u yukarıda verilen charttaki rakamlara çıkarmam için fuse part eklemem gerekiyor sanırım. Çünkü benimki en fazla 165 bhp'ye çıkıyor.

Bir de parayla alabileceğim t2 araç 3 tane. Altın harcamak istemiyorum. Sanırım sadece bu 3'ünü parayla alabiliyorum. Hangisini tavsiye edersiniz. M235, tt, ve Wrx.
  • irresistible86 İ kullanıcısına yanıt
    benim tavsiyem.. para ile alma anahtarlarla araç çıkarmaya çalış.. yıldızsız araçları tercih etme derim.. o saydığın araçların 3ü de kötü.. Fusionlar için satılık olan Ford fiestayı satın alıp stripleyebilirsin.. daha yolun başı sabırlı ol.. emin ol oyuna ayırdığın zamanla ilintili olarak hepsi bir şekilde gerçekleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fp06

Teşekkür ederim cevabınız için.
    yardımcı olabildimse ne mutlu...

• quote:

Orijinalden alıntı: irresistible86

Oyuna bu forumu görüp yeni başladım. CSR2 arkadaşıma verdiği cevaplar için teşekkür ederim. Ford Fiesta ile başladım. Upgrade'leri tamamladım. 35/35. Fakat fuse upgradelerim çok düşük. 4/24. Fuse kazanmam için sadece bronz altınları kullanıp sandık mı açmam gerekiyor? Başka fuse almanın yolu var mı?

Tune'da Nitrous'u yukarıda verilen charttaki rakamlara çıkarmam için fuse part eklemem gerekiyor sanırım. Çünkü benimki en fazla 165 bhp'ye çıkıyor.

Bir de parayla alabileceğim t2 araç 3 tane. Altın harcamak istemiyorum. Sanırım sadece bu 3'ünü parayla alabiliyorum. Hangisini tavsiye edersiniz. M235, tt, ve Wrx.
    Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese...
    Zidane-1453´ünde dediği gibi Fiesta satın alıp stripleyerek daha çabuk fusion elde edebilirsin...
    Sandıktan tüm araçlar için parça çıkıyor sonuçta ;)
    Satın aldığın araçlar, yıldızsız araç. Bunlarda da eksik fusion olduğu için yıldızlı araçların değerlerine erişemiyorlar...
    biraz sabır ile anahtardan birşeyler çıkarmaya çalış bencede...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.