Bildirim
CSR2 Türkiye Crew (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Merhabalar bende yeni başladım yabancı crewdeyim yer varsa alırsanız sevinirim online sürem fazla katkıl olacağını düşünüyorum. Oyunda ki adım PaLaTÜRK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
docs.google.comCSR Racing 2 WR Spreadsheet by【ƬHᏋ ᏣᏒᏫᏊ】(Updated to - June 05, 2020) - Google Drivehttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1hFskRnGwJgYDd9TSoBuvDaPdTNYfjBp_FWoHNft5g9g/htmlview#
güncel ayar ve süreler
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyunda yasaklanmıssın yani banlanmıssın
-
Arkadaşlar, oyunda herhangi bir desteğe ihtiyacınız var ise benimle irtibata geçin, 10-50 TL arası hesabınızı çok eğlenceli hale getirebilirim.
Öyle bilinçsizce yapılan mod'lar gibi ban yemezsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abuzittin Bey -- 25 Aralık 2020; 17:10:3 > -
Türkiye ekibine katılmak isteyen varsa Oyuncu Profil Bilgilerini Yazarak buradan iletişim kurabiliriz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X