hocam acil lazım değilse biraz daha bekle . TT esports piyasaya yeni girdi ve kaliteli ürünler üretiyor biraz daha beklersen eğer daha fazla fikir sahibi olursun .
quote:
Orijinalden alıntı: akindemirok
gamecom 777 7.1 ses kartlısı 145 lira:D tavsiye ederim herkeze
CS 1.6 oynarken uzunca sure kullanmistim gercekten guzel kulaklik iyi bir ses kartin varsa veya iyi bir usb ses karti alirsan cok cok iyi performans elde edebilirsin.
Bende kullanıyorum gamescom plantronıcs kalıtelı bır kulaklık yaklasık 1 yıl olucak allaha sukur bır sorunum yok
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
Bende kullanıyorum gamescom plantronıcs kalıtelı bır kulaklık yaklasık 1 yıl olucak allaha sukur bır sorunum yok
fps oyunlarındaki ve müzikdeki performansı nasıl?
gamecom 777 oyunda da muzıktede süper ses veriyor usbli kulaklık onboard dada bı fark yaratmıo yanı ses kartı var uzerınde
muzikte sesleri ıyı verıyor ha bazı kulaklıklar var mesela HP beat serisi yanlız yazmadıysam oyle bı bass verıyorkı kulaklık kafanda tıtrıyor hıcte rahatsız etmıyor ama o tur kulaklıklarla oyun oynayamazsın.ama gamescom ne oyle gumbur gumbur bass verıyor nede senı fps oyunlarında ses kasmada mahrum bırakıyor.uzerınde ses kartıda mevcut DOLBY kart.tasarımı cok hoş ses acma kısmı cok rahat 1.yag gıbı kayıyor ses acma kapama kısmı tasarımıda ıyı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme