Şimdi Ara

CSSN hakkında nolur bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bütün üyelik kısımlarını doldur Ottomanın konusundan ama CSSN yi yapamıyorum lütfen biri yardım edebilirmi??

• ya şuralar aynı zatten ( 220221-1989-11-20-xxxx ) önemli olan xxxx olan eyrler onldarda salla tutar bölümü en fazla 10dkni alır.

Birde Ottoman Konunu yenile artık o e-mail yerinin üstündeki yer boş bırakılmıyor oraya ***@yahoo.com yada *** yahoo.cn adresli bi üğyelik tzılıyor ben as çarıma üyelik aldım ama siz isterseniz mesela ***@yahoo.cn de yıldızlı eyrlere adınızı veya başka bir kelime sallayarak üyelik almadan yazıncada oluyor . Bunu söyliğim dedim çünkü çğu kişi hep boş bırakıyor ve olmuyor die Üyelik alamıyor.
  • Eletronik posta yazılan yerin alt tarafı boş bırakılıyor.

Ayrıca sallayın dediğim yerde size neden oyunumuza üye oluyorsunuz gibisinden bir soru soruyor. Kamoyu yoklama amaçlı. Yahoo ile ilgili birşey göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Eletronik posta yazılan yerin alt tarafı boş bırakılıyor.

Ayrıca sallayın dediğim yerde size neden oyunumuza üye oluyorsunuz gibisinden bir soru soruyor. Kamoyu yoklama amaçlı. Yahoo ile ilgili birşey göremedim.

aga boş bırakınca kırmızı yazı gelio ama yahoo yazınca oluo istersen dene

He sen uzun zamandan beri üyelik almıyorsan ayrı ilk başlarda dedğin gibi boş bırakılıyordu ama şimdi boş bırakılmıyor dedğil siteden üyelik alıp yada sallayınca oluo nasıl iş bende anlamadım ama öle

Edit : İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 29 Mart 2009; 18:44:25 >

• CSSNyide aldım bu sefer bilgisayar kasıyor oyun acılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

He sen uzun zamandan beri üyelik almıyorsan ayrı ilk başlarda dedğin gibi boş bırakılıyordu ama şimdi boş bırakılmıyor dedğil siteden üyelik alıp yada sallayınca oluo nasıl iş bende anlamadım ama öle

Sallayın yazmışım. Boş bırakınca hata verirse sallarsınız olur biter.

• quote:

quote:

quote:

Sallayın yazmışım. Boş bırakınca hata verirse sallarsınız olur biter.

Sallayın dedim ama " ***@yahoo.cn/com " yerindeki Yıldızlı ( *** ) yerleri sallayın dedim , O kutucuğa sadece numara veya harf sallayın demedim ilk mesajımda oku istersen

aga sen şuna kısaca " Kaan sana gıcık oluorum bana ne yardım et nede bişi söle " gibi bişi demek istiosun söliceksen söle , Bizde sana yardım edelim dedik konuna katkımız olsun dedik senin yaptığına bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 30 Mart 2009; 0:28:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kontrol ettim sitede. Özel olarak bir elektronik posta adresi girmene gerek yok. O boşlukta oyunumuzu neden tercih ettiniz gibi bir soru sorulmuş. Sende seviyorum, hoşuma gidiyor yazarsın. Yahoo cn uzantılı posta adresine gerek yok.
  • quote:

Kontrol ettim sitede. Özel olarak bir elektronik posta adresi girmene gerek yok. O boşlukta oyunumuzu neden tercih ettiniz gibi bir soru sorulmuş. Sende seviyorum, hoşuma gidiyor yazarsın. Yahoo cn uzantılı posta adresine gerek yok.

Sen nereye Bakıyorsun Onu anlamadım.

Dediğim Kutucuğun Yanında Şöle Yazıyor ( Google Translateden Türkçeye çevirdim ) ;

Bu daha iyi, lütfen doğru bir e-posta adresi hizmetleri sağlar. Eğer, hiç bir posta kutusu, sen için tavsiye ücretsiz e-posta büyük Sohu 2G, 3.5G Yahoo toplu posta ücretsiz.

Senin dediğinle alakası yok yoksa sen başka biyerden mi bakon üyelik alma konusundan felanmı ?

Neden bende Başka bişi yazınca yada boş bırakınca olmuoda yahoo.cn veya yahoo.com adreslerinden e-mail alınca yada yahoo.cn veya yahoo.com dan e-mail sallıyıncxa oluo

Sen başka yere bakıosun galiba.

Belkide Doğru yere bakıosundur ama ben sana gene linki verim Resmi site üyelik alma sitesi.

Üyelik Alma resmi Site Direk Link ; http://bill.gtgame.com.cn/portal/center/userRegister.jsp

Bi daha bak aga Yanlış bakmışındır Çünkü Kaç kere denedim Bende Böle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 30 Mart 2009; 13:09:56 >

• Sen bana elektronik posta girilen yerden bahsetmişsin. Orada elektronik posta adresiniz yoksa buralardan alınız diye önermiş. Çinde yahoo popüler olduğu için yahoo linkleri verilmiş.

• quote:

Sen bana elektronik posta girilen yerden bahsetmişsin. Orada elektronik posta adresiniz yoksa buralardan alınız diye önermiş. Çinde yahoo popüler olduğu için yahoo linkleri verilmiş.

NBA gene anlamassa şaşırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

quote:

Sen bana elektronik posta girilen yerden bahsetmişsin. Orada elektronik posta adresiniz yoksa buralardan alınız diye önermiş. Çinde yahoo popüler olduğu için yahoo linkleri verilmiş.

NBA gene anlamassa şaşırma

Bencede.

• hmm ben Onun altındakini e-mail yeri zannediodum mersem üsteki e-mail yeriymiş şimdi hepsini türkçeye çevirince öğrendim.Yerlerini Karıştırmışım malum çincem yok ve Konudada O yere pek dikkatli bakmamışım zaten Bu şekilde olsa bile üyelik alabiliorum neden bakim ki.

Bu arada Salih ve Erden arkadaşlarımızda Gene Maydonoz Modunda

Sorada NBA neden böle yapıosun diosunuz alın cevabı ben burakla normal konuşurken adamlar konu ile alakaları olmadığı halde sülük gibi yapıştılar hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 30 Mart 2009; 21:03:13 >
  • quote:

hmm ben Onun altındakini e-mail yeri zannediodum mersem üsteki e-mail yeriymiş şimdi hepsini türkçeye çevirince öğrendim.Yerlerini Karıştırmışım malum çincem yok ve Konudada O yere pek dikkatli bakmamışım zaten Bu şekilde olsa bile üyelik alabiliorum neden bakim ki.

Sorada NBA neden böle yapıosun diosunuz alın cevabı ben burakla normal konuşurken adamlar konu ile alakaları olmadığı halde sülük gibi yapıştılar hemen

0-5 yaş beyinli çocukların öğrenme süreside 1 gün olmazki ya

• quote:

quote:

hmm ben Onun altındakini e-mail yeri zannediodum mersem üsteki e-mail yeriymiş şimdi hepsini türkçeye çevirince öğrendim.Yerlerini Karıştırmışım malum çincem yok ve Konudada O yere pek dikkatli bakmamışım zaten Bu şekilde olsa bile üyelik alabiliorum neden bakim ki.

Salih gene saçmalamaya başladın dostum bence bu ezik laflarını kendine sakla Çünkü Konuştukça batıosun

Soytarılık için yapmadığın kalmadı adamım bence bu yola devam hiç diğilse milleti güldürüon bi işe yarıon

• quote:

quote:

quote:

Salih gene saçmalamaya başladın dostum bence bu ezik laflarını kendine sakla Çünkü Konuştukça batıosun

Soytarılık için yapmadığın kalmadı adamım bence bu yola devam hiç diğilse milleti güldürüon bi işe yarıon

İçinde bulunduğun zavallılık ile yaptığın yorumlar zaten kendini ele veriyor ezilmenden dolayı içinde oluşmuş kîn'i kus -devam et çocuk- zaten yorumlarına gülüp geçen biriyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İçinde bulunduğun zavallılık ile yaptığın yorumlar zaten kendini ele veriyor ezilmenden dolayı içinde oluşmuş kîn'i kus -devam et çocuk- zaten yorumlarına gülüp geçen biriyim.

Felsefe yapma bana Salih herkes herşeyin farkında

Halada Konuşuosun

• Ben felsefe yapmıyorum ki sen bunu felsefe sanıyorsan o küçük aklınla zaten insanları kendine güldürmüş oluyorsun farkında dediklerin sana katılıyorlar ama gülmekten. evlat
  • Uğraşmayın şu nba le ya bebenin teki aklı hiçbirşeye çalışmıyor ona buna çamur atıyor.
  • quote:

Ben felsefe yapmıyorum ki sen bunu felsefe sanıyorsan o küçük aklınla zaten insanları kendine güldürmüş oluyorsun farkında dediklerin sana katılıyorlar ama gülmekten. evlat

Salih Show Time

Adamım Şova devam

Herkesi Eğlendiriyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.