Şimdi Ara

CT mod addon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ct mod addon u kullananlarınız var mı aranızda? Ben yükledim warlock oynuyorum, demon un spell barı sol hot barın uzerindeki spell tuslarının önunde çıkıyor. Önceden onların da üzerinde 3. sıra olarak cıkıyordu. Boyle bir sorunu olup da cozen varsa yardımcı olabilir mi?

• bir ss koysan biraz daha acıklayıcı olur sanırım...o zaman cozeriz istedğini :D
  • ayarlarını kurcala.
    yada CT yazan (mini mapın oradaki) yere sağ tıkla. sonra üst üste gelen barlardan bir tanesini tut. Sağ tarafa al.
  • Su anda patch 1.11.0 ı komple indirmekte oldugum için ss koyamyıyorum ama biraz daha acıklayıcı yazayım bari. O ayarları da epey kurcaladım sonuc elde edemedim. En iyi ihtimalle demon spell barını kaldırabiliyorum sadece ki bu da pek istediğim bir durum değil

Neyse lock oynayanlar demon spell barını bilir. Atttack, passive, aggressive ve bilimum ozellikler olan bi bar. Hot bar da direk numaralandırılmıs ve numaralarla kontrol edilen bar. Bu barın uzerinde interface options ile bir sıra daha spell dizdim. CT mod dan once demon barı bu yeni dizdiğim 2. sıra spellerin hemen uzerinde 3. sıra olarak olusuyordu. Şimdi direk hot bar ın(1. sıranın) uzerine bitişik olarak duruyor ve 2. dizdiğim sıradaki spelleri buyuk olcude ortuyor. demon spell barını tekrar bu 2. sıranın uzerine(şu anda önünde) alabiliyor muyum. Lock oynayıp da ct mod kullananlar bu sorunu nasıl cozduler? Cevaplar için teşekkürler.

• Minimap yanındaki ctmod ikonuna sağ tıkladığın zaman senin pet barın solunda bir yuvarlak birşey oluşur pet barını istediğin gibi sürükleyip konumlandırabilmen için büyük ihtimal 2. barın bu yuvarlak şeyin üstüne geldiği için konumlandıramıyorsun o yüzden 2. barını kaldırıp pet barını konumlandırdıktan sonra tekrar açabilirsin 2. barını, ctmod ikonuna sağ tıkladığın zmn diğer barları konumlandırma imkanında var tabi. Ayrıca breakable bar gibi bi özellik var ctmod da adını unuttum bu sayede pet barının gereksiz borderlarınıda silebilirsin.
  • Aslında bu konumlandırma işaretini dusunmustum ama soylediğin gibi sanırım 2. bar onu kapattıgı için goremedim cok tesekkur ederim.
  • ya beyler hazır konu add-on lardan açılmısken bişey sorabilirmiyim bende de ct mod var ama nedense hata verio neden verdigini bulamıyorum versiyonu bilmiorum 2.soru adamların düşmanın npc nin ve kendi dostlarınızın hp sini görebildigimiz bi add-on var mı varsa link verir misiniz? teseekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcatsero31 -- 24 Haziran 2006; 21:47:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CT mod yüklemek için en iyi sitewww.ctmod.net hiç hata vermez ben denedim şu an oynuyorm bu arada Deserteagle bende de ct mod var ama bence hotbar ı kaldır o dediğin sorunların başı eğer lazım değilse Hotbar ı kaldır veya lazımsa MoveAnything diye bir addon var onla demon un spell yerini düzeltebilirsin başka türlü bende bulamadım
  • O sorunu flexy nin dediği sekilde cozdum zaten saolasın. O hotbar bana lazım. Hatta uzerine bi tane daha koyabilsem onu da koyarım Saka bi yana lock spelleri bol cogunu kullanmak gerekiyo bu yuzden left hotbar ı kaldırmam soz konusu değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.