Şimdi Ara

CTIS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş benim o kadar yazdığıma inanmadı sana inandı . Her neyse arkadaş sonunda ikna oldu galiba .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavirentos

quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Arkadaş benim o kadar yazdığıma inanmadı sana inandı . Her neyse arkadaş sonunda ikna oldu galiba .

senin yazdıklarından bişey anlamadım hacı valla bak arkadaş açıkladı anladım beyin bedava

Ee yuh kardeşim ben tercih edecektim önüme gelen klavuzda yazdığını söyledim sen hala inatla direndin . Üstüne ösym sitesine değilde başka siteye niye itibar ediyosun 1. Kaynak varken. CTİS ide gözünde fazla büyütmüşsün galiba dershanede arkadaşlara sorsam 20 kişiden 5 kişi zor bilir . Bende bu sene tercih listeme sokacam ama bakalım hayırlısı yazılım ile arasında seçim yapcam galiba .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş benim o kadar yazdığıma inanmadı sana inandı . Her neyse arkadaş sonunda ikna oldu galiba .

senin yazdıklarından bişey anlamadım hacı valla bak arkadaş açıkladı anladım beyin bedava

Ee yuh kardeşim ben tercih edecektim önüme gelen klavuzda yazdığını söyledim sen hala inatla direndin . Üstüne ösym sitesine değilde başka siteye niye itibar ediyosun 1. Kaynak varken. CTİS ide gözünde fazla büyütmüşsün galiba dershanede arkadaşlara sorsam 20 kişiden 5 kişi zor bilir . Bende bu sene tercih listeme sokacam ama bakalım hayırlısı yazılım ile arasında seçim yapcam galiba .

ben gözümde büyütmedim hacı bi konu açtım ctis gelir mi diye.. Maşallah 30 kişi yazdı 28'i 350 üstü ctis tercih edicekmiş korktuk

Bu sene geçen seneye oranla bir artış olacağını düşünüyorum . Ama yinede belli olmaz sıralama işi bide yarı burslu olunca ve müh. Unvanı olmayan bir bölüm olduğu için herkes o riski göze alamıyor . Ancak yazılımı severek okuyacak ve bölümü iyi tanıyan kişiler tercih eder

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben gözümde büyütmedim hacı bi konu açtım ctis gelir mi diye.. Maşallah 30 kişi yazdı 28'i 350 üstü ctis tercih edicekmiş korktuk

Bu sene geçen seneye oranla bir artış olacağını düşünüyorum . Ama yinede belli olmaz sıralama işi bide yarı burslu olunca ve müh. Unvanı olmayan bir bölüm olduğu için herkes o riski göze alamıyor . Ancak yazılımı severek okuyacak ve bölümü iyi tanıyan kişiler tercih eder

anladım bakalım hayırlısı.. Eğer kazanırsak görüşelim dostum seninle tanışmayı isterim

İnş. seneye orda oluruz hayırlısı .

• seneye 3lüyü kuruyoruz o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramiskalkan

seneye 3lüyü kuruyoruz o zaman

hadi bağalım kafalar uyuşursa ev bile tutarız

bana uyar zira yurt işi hiç içime sinmiyor. 4 kişilik yurtta kalacağıma ev tutarım iyi kötü..

• banyo filan da öyle dostum o kötü hadi yemeği yine iyi kötü dışarıda hallederiz de banyoya hamama mı gideceğiz
  • quote:

quote:

banyo filan da öyle dostum o kötü hadi yemeği yine iyi kötü dışarıda hallederiz de banyoya hamama mı gideceğiz

hamam ha

Dostum yemek güzeldir ya bilkent yurdu sonuçta :D bakalım hayırlısı ilk sene bakarız sezeriz ortalığı seneye ev ortamı

hamam olayı işin espirisi dostum tabi ki de dediğin gibi ilk sene ortalığa bi göz gezdirmeli en azından bir dönem

• eve 450 gitmez ya bi internet elekektrik su doğalgaz 300 tutsa aylık 150 de mutfak market masrafı olur. işte 450 eder 1000 de kira olsa 1450 kişi başı 350 civarı geliyor ama yaşam standartlarımıza göre artıp azalabilir tabi ki
  • aynen aynen ortamımız iyi modumuz güzel olsun
  • quote:

quote:

aynen aynen ortamımız iyi modumuz güzel olsun

ulan bide bakıyon hiç birimizin tercihi tutmuyo :D benimki sınırda bakalım ne olacak

ağzını hayra... bu arada durum nedir hocam nasıl puanın

• dostum umarım seneye görüşürüz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen aynen ortamımız iyi modumuz güzel olsun

ulan bide bakıyon hiç birimizin tercihi tutmuyo :D benimki sınırda bakalım ne olacak

ağzını hayra... bu arada durum nedir hocam nasıl puanın

açtım bayra ya 204 puan sıralama 493k

O sıralama + puan ile zor gibi o iş

• zaten banladılar adamı
  • ctise bile zor gircez bide bam yiyoz
  • başka fikri olan yazsın arkadaşlar.
  • Selam beyler
    Ben de bu sene bilkent ctis yazmayı düşünüyorum tam burslu ygs sıralamam 20037 girme olasılığım nedir?

ve kadir has enformasyon teknolojileri de yazdım mf4 sıralamam 58000 o da tutar mı acaba bilginiz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbarrov -- 2 Ağustos 2012; 12:30:37 >
  • ygs de 25 bindeyim girme ihtimalim nedir sizce?
  • dostum geçen seneki sıralamalara göre girme ihtimalin var ancak bölümün reklamı fazlası ile yapılıyor özellikle dh'de, bu yüzden bi yükseliş beklemek yanlış olmaz kaldı ki yarı burslu için bile büyük bir yükseliş beklenirken tam bursluda da yükseliş olacağını rahatlıkla söyleyebilirim.ancak bunun ne oranda olduğunu yerleştirmelerden sonra görebileceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.