Bildirim
ctrl+v leri alalım (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
O zaman sana her yer hoş. IFL, AFL, Istambul düşünüyorsan IAFL, CAL, Çapa olabilir. Tabi ilerideki meslek ve dil yatkınlığına da bağlı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-
Sen böyle diyince banishedin videosunu izledim. Ve her saniyesinde Dawn of discoveryi gördüm. (ANNO 1404). Benim bilgisayarda o zaman o kadar grafik çıkmıştı şimdiki aletlerde daha iyi grafik olur. Banishedi seven biri Annoyuda sevecektir. Banishedin yapımcıların annodan baya etkilenmiş bence pazar yerlerini çok benzettim.
Annoyu biraz anlatayım.
Oyunda iki farklı medeniyet var dağu ve batı. Haritada bunlar kuzey ve güney olarak yer buluyor. Hritamız adalardan oluşuyor ve her adanın normal ekilebilecek ürünler haricinden kendine özel ürünleri oluyor. Mesela bazıların gül yetişiyor bazsında kahve. Adalarımızda yaşayan insanlar bizim vergi kaynağımız ve mutlu olmlarını sağlamalıyız. Mutlu olmak için bazı istekleri olyuor. Mesela batı adasında ilk seviye insanlarımız ilk olarak balık ve meyve suyu istiyor biz bunları genelde kendi adamızdan sağlıyoruz. Bunlar mutlu oldukça sayıları artıyor. Bu sefer kilise istiyorlar mesela. İlk seviyede bütün isteklerimiz olduktan sonra bir üst seviyeye geçiyorlar. Daha fazla şey istemeye başlıyorlar. Ve bir yerden sonra artık kendi adamızda bulunan kaynaklarmızla onlara yetemiyoruruz. Mesela baharat istiyorlar ama baharat sadece doğu medeniyetinde var ve biz doğu medeniyeti kurup orada baharat üretip öbür tarafa taşıyoruz. Gemiler önemli. Ticaret rotaları filan oluşturuyoruz. Mesela bir gemimiz sürekli aşağıdan yukarıya baharat taşıyor otomatik.
Bir süre sonra daha da geliştikçe insanlarımız daha komplike şeyler istiyorlar. Mesela kitap. Kitap üretmek için odun üretiyoruz, odunu nehire kurduğumuz değirmen ile kağıt yapıyorz vedoğudan mürekkep getirip hepsini birleştirip kitap yapıyoruz. Burada bazı örnekler var üretim zincirlerine.
Doğu medeniyeti insamızda gelişiyor mesela camii istiyor, hamam istiyor, türk kahvesi istiyor. Yine benzer olaylar.
Venedik ek paketi ile şehir süslemesi içinde yeni eşyalar getirmişerdi, mozaik yollar, heykeller, saraylar vs.
Oyunun başına bir oturdumu saatler alıyor uyarmaya başlıyor. hey 5 saat oldu biraz dinlensenmi ne demeye başlıyor.
Muzikleride harika.
https://www.youtube.com/watch?v=t_AUZVS5LP0
Eğer isterseniz oyuna girip daha fazla ekran görüntüsü alabilirim. Sorunuz varsa veya sorabilirsiniz.
Aslında çok daha güzelleri vardı ama bulamadım. Süslemiştim sahil şeridini palmiyelerle kaplamıştım. Çiçek bahçeleri vardı dört bir yanda.
İlk kurulumumuz.
İlk kurduğumuz pazar alanı böylece ev yapabiliriz.
Hurma tarlalarımız. Doğu medeniyetin bir numaralı besini.
Ve süt çiftliğimiz. Doğu medeniyetin bir numaralı içeceği.
http://store.steampowered.com/app/33210/?l=turkish
ikili paket 10 lira olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 1 Temmuz 2016; 5:24:03 >
-
-
5237 sayılı TCK’nın intihara yönlendirme başlıklı 84. maddesi gereği, intenet ortamında yapılan yayınlarda intihara yönlendirme, azmettirme, teşvik etme, başkasının intihar kararını kuvvetlendirme veya intihara herhangi bir şekilde yardım etme fiillerinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X