Şimdi Ara

Ctrldownload.com - Download Kontrol Merkezi (Yorumlarınızı bekliyorum webmasterlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ctrldownload.com - Download Kontrol Merkezi (Yorumlarınızı bekliyorum webmasterlar)

Ctrldownload.com - Download Kontrol Merkezi (Yorumlarınızı bekliyorum webmasterlar)

www.ctrldownload.com

--- artık kontrol sizde ---

her türlü oyun film program dizi belgesel ve eğitim setlerine bu adresten ulaşabilirsiniz site son kullanıcılara yöneliktir ülkemiz ekonomik şartları kullanıcıların bu içeriklerin orjinallerini satın almaları mümkün olmadığından bir nevi tanıtım amacı üstlenmektedir güçlü bi tasarıma sahip olup kullanıcı dostudur istediğiniz dosyalara hemencecik ulaşabileseniz diye tasarlanmış hak ihlalii ve telif gasbı içeren içerikleri admin@ctrldownload.com adresinden bildirip kaldırabiliriz bizi takip edin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatersin -- 25 Haziran 2012; 14:21:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.