Kendim için wacom kalemli bir tablet ararken bu ürünü buldum. Yeni çıkmış.
Fiyat ve özellik olarak Türkiyede satılan tabletlere göre çok çok iyi. Vergisi dahil 1200 -1300 TL'ye alınabilir. Bence kalemli tablet arayan varsa kaçırmasın. Surfacelere göre fiyatı çok iyi.
Model Cube I7 Stylus Windows 8.1 Tablet CPU Intel Core-M 2.0GHz GPU intel® HD Graphics 5300 System Windows 8.1 RAM 4GB LPDDR3 Capacity 64GB SSD SATA3 Screen 10.6 inch IPS Retina Capacitive Screen Resolution 1920*1080
Vidyosu :
GeekBuyingyoutube
CUBE i7 Stylus Windows 8.1 4GB/64GB Core M Tablet Review
güzel bir cihaza benziyor. acaba klavyeden ayrılıyor mu yoksa çok kalın olur
Klavyeden ayrılıyor. Hatta klavyeyi ayrı satıyolar. 75 dolar gibi bir fiyatı var.
Güzel cihaz. Hatta yurt dışı sıcak fırsatlar bölümüne 3–4 gün önce ben konusunu açmıştım ama pek ilgi olmadı :-). Türkiye'ye bu fiyattan gelse (1200 tl) çok güzel olur.
Yine böyle tabletleri getiren bir firma olan artes'e mesaj attım ama getirebiliriz gibi kesin bir şey demediler. Piyasayı araştırıp tüketiciye en uygun tabletleri bulup size sunmaya devam edeceğiz gibisinden bir şeyler dediler. Getirse iyi olur servisi de iyi.
Cube Türkiye'ye mesaj attım. Onlar da geri dönüş bile yapmadılar :-).
1200 tl yi yurtdışı(özellikle Çin'den) bir tablete verecek kadar güvenmiyorum :-). Surface 3 falan olsa bir nebze riske atılır alınır ama buna o kadar para vermek özellikle benim gibi şanssız biri için pek mümkün değil. Çünkü bu Çinli üreticilerin tabletlerinde çoğunlukla kronik sorunlar olabiliyor. Sonraki serilerde düzeltilebiliyor. Hani tabi sorunsuz cihaz da denk gelebilir ama risk fazla. Türkiye'ye gelse düşünmem bile :-). Direkt param olursa yatırırım üstüne :-)